Στην 2η Ημέρα Εθελοντισμού «Ανδρόνικος» ο Παναγιώτης Πλακεντάς

13 Μαΐου 2019
16:00
Κανένα σχόλιο

Στην 2η Ημέρα Εθελοντισμού «Ανδρόνικος» παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.

Η απώλεια ενός παιδιού, του Ανδρόνικου, οδήγησε την οικογένεια του, τους φίλους του, συμμαθητές και εκπαιδευτικούς, μια ολόκληρη πόλη να αφιερώσουμε μία μέρα προσφοράς και αγάπης στην μνήμη του.

Μια μέρα που ο εθελοντισμός μας δείχνει το δρόμο.

Όλα άρχισαν πέρσι και είναι σπουδαίο που φέτος, ούτε ο καιρός δεν σταμάτησε την σπουδαία αυτή προσπάθεια !

Στόχος και δέσμευση της «Ενωμένης Εορδαίας» είναι να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια, να καθιερωθεί, γιατί όχι και ως Πανελλήνιος θεσμός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.