Ο Θόδωρος Καρυπίδης σήμερα, στο τηλεοπτικό debate υποψηφίων Περιφερειαρχών, στις 22:00, στον τηλεοπτικό σταθμό  ΔΙΚΤΥΟ1

13 Μαΐου 2019
13:54

Στην τηλεοπτική εκπομπή LIVE στο ΔΙΚΤΥΟ1 με τον Αντώνη Παραρά, σήμερα  στις 22:00 ο Θόδωρος Καρυπίδης για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με όλους τους συνυποψήφιους

8 σχόλια

  • Για σου ρε 18=19,οσο και να γραφεις η ασχετοσυνη του καρυπιδη σου δεν αλλαζει,σε λιγο θα ειναι παρελθον,ευτυχως για την μακεδονια μας,ας παρει αγκαλια τον κοτζια μετα το στραπατσο και ας κλαψουν μαζι.

  • ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ , ΠΟΣΟ ΑΥΞΕΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.