Συμμαχία Ευθύνης: “Ο συνδυασμός μας οφείλει να ευχαριστήσει τον κ. Γκερεχτέ για την απάντηση του, που αποδεικνύει περίτρανα, ποιος σέβεται και τι”

14 Μαΐου 2019
09:19
Κανένα σχόλιο

Μετά από την απάντηση του συνδυασμού «Υπεύθυνα Μαζί» και τις κατηγορίες περί στυγνής προπαγάνδας, ο συνδυασμός μας οφείλει να ευχαριστήσει τον κ.Γκερεχτέ για την απάντηση του, που αποδεικνύει περίτρανα, ποιος σέβεται και τι.

Ποιος διαθέτει ήθος και ποιος εξακολουθεί να διατηρεί εμμονές, αποφεύγοντας την απάντηση, αλλά πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

Μόνο που θα πρέπει να θυμίσουμε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου κάποιοι δεν πρέπει να μιλάνε για σκοινί.

Για την «ταμπακιέρα» λόγος ουδείς. Στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης προέχει το κοινό καλό και όχι το προσωπικό. Από ότι φαίνεται όμως οι προσωπικές πικρίες και φιλοδοξίες σας κύριε Γκερεχτέ θολώνουν την κρίση σας και εξ’ιδίων κρίνετε τα αλλότρια.

Ξεχνάτε όμως ότι σε έναν πολιτικό πρέπει να υπάρχει και ευθιξία, αλλά αυτό προϋποθέτει ηθική. Γνωρίζετε σαφώς την λέξη ως θεωρία, ωστόσο οι πράξεις σας την ακυρώνουν.

Επίσης ξεχνάτε να αναφέρετε σε ότι έχει να κάνει με την κ.Ζιάρα ότι η ίδια «ξέχασε» επιμελώς να ενημερώσει τον νυν δήμαρχο για την πρόθεση της να κατέλθει ως υποψήφια με τον συνδυασμό σας, το θυμήθηκε μονάχα μετά την ανακοίνωση του ονόματος της από εσάς στο Πρωτοδικείο.

Αλήθεια, τι γεύση έχει η εξαπάτηση και η λάσπη που προσπαθείτε να εκτοξεύσετε, προσποιούμενοι ότι μιλάτε την γλώσσα της αλήθειας;

Μόνο που αυτή την αλήθεια την λέτε μισή και την χρησιμοποιείτε κατά το δοκούν. Σύνηθες για σας φαινόμενο.

Δεν αναφέρετε όμως επίσης στην ανακοίνωση σας και κάτι άλλο: γιατί ένας αντιδήμαρχος που δεν θέλει πια να πορευτεί για τους δικούς του λόγους με την παράταξη που δημάρχου με την οποία έχει εκλεγεί (και αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα του), δεν έχει το παραμικρό ψήγμα ήθους να το δηλώσει ευθέως έχοντας την ευθιξία να παραιτηθεί, παρά διαμαρτύρεται για την απομάκρυνση του; Τι είναι αυτό που τον κάνει να θέλει να μείνει στην θέση του εφόσον οι απόψεις του με τον δήμαρχο και την τωρινή δημοτική αρχή δεν συμβαδίζουν;

Βέβαια μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να σας θυμίσουμε και την επίσκεψη και την χυδαιότητα με την οποία επιτέθηκε στον ίδιο το Δήμαρχο στο γραφείο του στον χώρο του Δημαρχείου πριν από λίγες ημέρες ο νυν δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος επίσης με το συνδυασμός σας κ.Κορδίστας Ανδρέας. Εκτοξεύοντας απειλές, ύβρεις και απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Για αυτή την αλήθεια γιατί σιωπάτε; Δεν σας βολεύει μήπως ;

Μη μιλάτε λοιπόν για αλήθεια και ηθική όταν οι ίδιοι είστε ηθικοί αυτουργοί στην καταστρατήγηση τους στον βωμό της φιλοδοξίας.

Από το Γραφείο τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.