Επισκέψεις-συναντήσεις υποψηφίου δημάρχου Κοκκινίδη Στάθη και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον»

14 Μαΐου 2019
13:00

Τη Δευτέρα 13/05/2019 και ώρα 11 π.μ. υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» παρευρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο στην εκδήλωση για τη 2η μέρα εθελοντισμού «ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ» και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην εκδήλωση προς τιμήν των Νοσηλευτών.

Στις 7μ.μ. της ίδιας μέρας επισκέφτηκαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κομάνου και συζήτησαν με μέλη του Δ.Σ. για τα προβλήματα του Συλλόγου , αλλά και της Κοινότητάς τους που σχετίζονται με τη μετεγκατάστασή τους, ενώ δεσμεύτηκαν και οι δύο πλευρές να πραγματοποιήσουν και δεύτερη συνάντηση με την παρουσία και του υποψηφίου δημάρχου κ. Στάθη Κοκκινίδη.

Στις 7 και 30 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κοκκινίδης παρευρέθηκε σε εκδήλωση του ομίλου Σκραμπλ, όπου και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Στις 8. 15 ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κοκκινίδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του πραγματοποίησαν συνάντηση με την πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ποντίων. Σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο κλίμα οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα του Συλλόγου και εξεδήλωσαν τη διάθεσή τους για συνεχή συνεργασία.

Στις 9.30 συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου. Διατυπώθηκαν αρκετά προβλήματα από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου που σχετίζονται με τη λαϊκή αγορά, το παράνομο εμπόριο, την καθαριότητα , τις θέσεις φορτοεκφόρτωσης κ.α. Επισημάνθηκε, επιπλέον, η ανάγκη στήριξης της Εμπορικής Έκθεσης και των επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους συναδέλφους τους που προγραμματίζουν. Ο κ. Κοκκινίδης υπογράμμισε τη διάθεσή του να βρίσκεται σε μόνιμη επαφή με τον Σύλλογο για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στην τόνωση της αγοράς. Ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του, που μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της αγοράς και στην ανάπτυξη της πόλης, όπως τον επανασχεδιασμό της πλατείας, τη στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου κ.α.

Ένα σχόλιο

  • Άνθρωποι που από πολύ παλιά συμμετείχαν σε πολιτιστικους συλλόγους… Ειλικρινά χαίρομαι πολύ για την τιμιτικη πλακέτα, διότι , πέρα από την υποψηφιότητα του, θυμίζει σε πολλούς πόσο ενεργά μέλη είναι όλοι τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, μόνο για την καρέκλα δε νοιάζονται, διότι αν ηθελαν θα είχαν εκλεγεί και ξαναεκλεγει σαν κάποιους ανθρώπους άλλων συνδυασμών. Τέλος πάντων, μια άποψη είναι αυτή, αν διαφωνεί κανεις δεκτό, απλά θεωρώ πως είναι αρκετά αντικειμενικά αυτά που λέω. Καλή επιτυχία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.