Τη Δευτέρα 13/05/2019 και ώρα 11 π.μ. υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» παρευρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο στην εκδήλωση για τη 2η μέρα εθελοντισμού «ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ» και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην εκδήλωση προς τιμήν των Νοσηλευτών.

Στις 7μ.μ. της ίδιας μέρας επισκέφτηκαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κομάνου και συζήτησαν με μέλη του Δ.Σ. για τα προβλήματα του Συλλόγου , αλλά και της Κοινότητάς τους που σχετίζονται με τη μετεγκατάστασή τους, ενώ δεσμεύτηκαν και οι δύο πλευρές να πραγματοποιήσουν και δεύτερη συνάντηση με την παρουσία και του υποψηφίου δημάρχου κ. Στάθη Κοκκινίδη.

Στις 7 και 30 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κοκκινίδης παρευρέθηκε σε εκδήλωση του ομίλου Σκραμπλ, όπου και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Στις 8. 15 ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κοκκινίδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του πραγματοποίησαν συνάντηση με την πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ποντίων. Σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο κλίμα οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα του Συλλόγου και εξεδήλωσαν τη διάθεσή τους για συνεχή συνεργασία.

Στις 9.30 συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου. Διατυπώθηκαν αρκετά προβλήματα από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου που σχετίζονται με τη λαϊκή αγορά, το παράνομο εμπόριο, την καθαριότητα , τις θέσεις φορτοεκφόρτωσης κ.α. Επισημάνθηκε, επιπλέον, η ανάγκη στήριξης της Εμπορικής Έκθεσης και των επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους συναδέλφους τους που προγραμματίζουν. Ο κ. Κοκκινίδης υπογράμμισε τη διάθεσή του να βρίσκεται σε μόνιμη επαφή με τον Σύλλογο για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στην τόνωση της αγοράς. Ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του, που μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της αγοράς και στην ανάπτυξη της πόλης, όπως τον επανασχεδιασμό της πλατείας, τη στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου κ.α.