Στο πλαίσιο συνεχών συναντήσεων με φορείς και υπηρεσίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης κ. Φώτης Κεχαγιάς, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», επισκέφθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, όπου είχε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ.Τουρλιδάκη. Στην εγκάρδια συζήτηση που ακολούθησε αποτυπώθηκε η σημερινή κατάσταση του Πανεπιστημίου και οι προοπτικές του.

Στη συνέχεια της περιοδείας του επισκέφθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο όπου είχε μια σφαιρική ενημέρωση για θέματα ασφάλειας από τον Γενικό Επιθεωρητή κ. Σιορέντα Δημήτριο.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου επισκέφθηκε το Μαμάτσειο Νοσοκομείο όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διοικητή κ.Χιωτίδη, με γιατρούς, νοσηλευτές και με το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όπου και παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού.

 

Την Δευτέρα 13 Μαΐου πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις και στους χώρους του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ.Τσίγκα και με τους εργαζόμενους από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Κοινή διαπίστωση των επισκέψεων ήταν η διάθεση συνεργασίας τόσο για την επίλυση των προβλημάτων, όσο και για τις δράσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν από την επόμενη των εκλογών ως Δημοτική Αρχή, με στόχο την σωστή λειτουργία των φορέων και υπηρεσιών με τελικό κερδισμένο τον δημότη.