Σχόλιο αναγνώστριας στο Kozan.gr- Κοζάνη:”Αγέλη αποτελούμενη από 13 σκυλιά στους δρόμους γύρω από τη Δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης” (Βίντεο)

15 Μαΐου 2019
00:12

Αγέλη αποτελούμενη από 13 σκυλιά κυκλοφορεί αυτήν την ώρα (23:30) όπως και κάθε βράδυ στη γειτονιά γύρω από την καινούργια βιβλιοθήκη. Τι θα γίνει επιτέλους με αυτήν την κατάσταση; Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και να γυρίσουμε στα σπίτια μας. Ποιος άραγε θα λύσει το πρόβλημα;
Αλλά ξέχασα πως τώρα είναι προεκλογική περίοδος και έχουμε άλλες προτεραιότητες.

31 σχόλια

  • Απολογισμός: 7 κουτάβια 4 μεσαίου μεγέθους και 2 ενήλικα. Συμπέρασμα: Τα πορτοφόλια των ιδιωτών για στειρώσεις άδειασαν! Συμπέρασμα: Μένει να υιοθετήσετε και εσείς ένα αδεσποτο κουτάβι από αυτά που είδατε στο βίντεο, γιατί μόνο μικρά κανισακια και πουντλς κυκλοφορούν (ας δούμε και κάτι καινούριο,λόγω εκλογων μωρέ να αλλάξει κάτι στην πολη) .

    • μαλλον ζεις στον κοσμο σου!! μονο κανισακια δεν κυκλοφορουν στην κοζανη και πειμετρικα της πολης, αλλα μονο μεγαλοσωμοι σκυλοι!!! επιπλεον αν αδειασαν οι τσεπες των φιλοζωων-σκυλοφιλων και τα παρατησαν αδεσποτα δε φταιμε εμεις!!!! σε καμια πολιτισμενη χωρα στον κοσμο δεν κυκλοφορουν αδεσποτα σκυλια παρα μονο στην ελλαδα

  • Με το να ανεβάζεις ένα βίντεο και να γράφεις και ένα ειρωνικό Σχόλιο, πιστεύεις ότι βοηθάς η παρεμβαινεις με τον σωστό τροπο;;
    Ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης θα μπορούσες να κάνεις μια αναφορά στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου για να τους κάνεις γνωστό κάτι που ισω ς τους διαφεύγει. Και τοτ ε ισω ς σου εξηγήσουν τι συμβαίνει με τις αγέλες, γιατί σχηματίζονται μέσα στις κατοικημένες περιοχές και γιατί με βάση τον ισχύοντα νόμο, δεν έχουν δικαίωμα να τα πειράξουν αν δεν είναι επιθετικά

    • Εσύ θίχτηκες γιατί το μάθαμε και θα προφυλάξουμε τα παιδιά μας και εμάς τους ίδιους;συγγνώμη που δε δεχόμαστε να ριχνόμαστε στο Κολοσσαίο…συγγνώμη που δεν αναλύουμε την ψυχολογία των σκύλων και των αγελών. Ναι λοιπόν θα βοηθούσε η ψυχολογική ανάλυση της αγέλης . Λύσατε το πρόβλημα οι σκυλόφιλοι αλλά ποτέ φιλάνθρωποι.

  • Επόμενο για τους γονείς που θα πουν κινδυνεύουν τα παιδιά μας,καλοκαίρι έρχεται που θα παίζουν; . Τα παιδιά σας να μην παίζουν στους δρόμους αγαπητοί συμπολίτες,αλλά στα πάρκα της πολης. Εκτός από απέραντα ενοχλητικό για τους συμπολίτες που ακούν συνεχώς θορύβους, είναι σίγουρα ασφαλέστερο,όχι τόσο λόγω των αδέσποτων,αλλά των ασυνείδητων οδηγών,τα γεγονότα μαρτυρούν από μόνα τους,ας μη το αναλύσω περαιτέρω. Και ας πει κάποιος εδώ ότι τα αδέσποτα είναι πιο επικίνδυνα από τους οδηγούς ! Γελάσαμε και σήμερα.

  • Στο Twilight εκτός από τον Ρόμπερτ και τον Τζέικομπ , έπαιζαν και κάποια από αυτά τα φοβερά κουτάβια που βλέπετε στο βίντεο να τρέχουν. Άκρως επικίνδυνα. Λυκόφως!!!!! Για να τρομάζουν οι θεατές τα έβαλαν. Για αυτό έκανε επιτυχία η ταινία.

  • Προχθές Εγώ μέτρησα Δεκαπέντε σκυλιά κάτω από το σπίτι Μου να μαλώνουν.. ευτυχώς δεν περνούσε κάποιος εκείνη την ώρα!!

  • Έκτακτη είδηση! Έκτακτη είδηση! Μερικά κουτάβια τρέχουμε το δρόμο!!!! Τρέξτε να σωθείτε σφαλιάρες πόρτες και παράθυρα!!!!

  • Στον κομβο του Κροκου τα ειδα στις 23.00 ηταν μεσα στο δρομο κ γαυγιζαν τα μετρησα 15 ηταν κ εκαναν παρελαση!!!Περηφανη θα ειναι η αρμοδια Δημοτικη υπηρεσια για το εργο της…

  • Αγαπήστε ρε..μάθεται στα παιδιά σας να αγαπούν και να σέβονται τα τετράποδα…αν έχεις μάθει να τα διώχνεις και να τα κλωτσάς ετσι μεταφερεις τους δικους σου φ’οβους στα δικά σου παιδιά. Εγωισμός φουλ..όχι δεν είμαστε μόνο εμείς πανω σε αυτη τη γη. όμως του σκατόψυχου του φταίει ότι κινείται.

    • Όταν θα σε δαγκώσουν στα οπίσθια κάποια μέρα μετά να τα βλέπεις και να φωνάζεις ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ στα συμπαθέστατα, κατά τα άλλα, τετράποδα…

  • Η μόνη λύση για όλη την Ελλάδα είναι να γίνεται συλλογή των αδέσποτων και αν δεν βρεθεί κάποιος να τα υιοθετήσει εντός 3μήνου να τους γίνεται ευθανασία. Αυτό γίνεται σε όλες τις προηγμένες χώρες, εδώ στον ελλαδιστάν δώσαμε υπερβολική εξουσία και λόγο στους υστερικούς σκυλόφιλους ζωόφιλους και γι αυτό υπάρχει αυτό το χάλι. Η δε ελληνική νομοθεσία είναι για γέλια γιατί προσπαθεί να ικανοποιήσει τις υστερικές φωνές των σκυλόφιλων και θεωρεί φυσικό περιβάλλον των αδέσποτων ζώων το αστικό περιβάλλον εκεί που υπάρχουν σχολεία, νηπιαγωγεία, νοσοκομεία, καφετέριες, οικίες, πεζοδρόμια. Σε ρωτάω υστερικέ σκυλόφιλε γιατί πρέπει στο πεζοδρόμιο να βλέπω τα κόπρανα των αδέσποτων και να το θεωρείς εσύ δικαίωμα των ζώων, και όχι δικαίωμα μου να περπατώ σε υγιές περιβάλλον χωρίς τις κοπριές των αδέσποτων;

  • Εδώ εμείς που μέναμε Σκ’ρκα το βραδύ της ανάστασης και πηγαίναμε στον Άγιο Νικάνορα βρεθήκαμε απέναντι απο μια αγέλη αποτελούμενη απο 7-8 μεγαλόσωμα σκυλιά που εσπέρναν τον τρόμο και το φόβο. Πλέον δεν υπάρχει καμία ασφάλεια σε καμία γειτονιά της πόλης.Η δημοτική αρχή είναι ανύπαρκτη και κάθεται και κάνει μόνο τα καπρίτσια των φιλόσκυλων που έχουν αγιοποιήσει τα σκυλιά πιο πολύ και απο τους Ινδιάνους με τις αγελάδες.
    Πιστεύω πως η μόνη λύση που υπάρχει σχετικά με την ασφάλεια των κατοίκων κυρίως το βράδυ είναι να παίρνει ένα ταξί και να χρεώνεται στον δήμαρχο της πολης.

  • Όποιος είναι φιλοζωος είναι και φιλάνθρωπος. Τα γεγονότα μαρτυρούν. Όποιος δεν σέβεται τα ζώα, αυτός είναι και ο μισάνθρωπος. Ας μην λέμε τα αυτονόητα. Καλύτερα να μορφωθειτε, να αγαπήσετε τη ζωή και όχι μόνο τους εαυτούς σας. Λυπάμαι για την κοινωνία της Κοζάνης. Τόπος να μην ζεις, λόγω των ανθρώπων της. Κρίμα.

  • Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!
    Κοζάνη τόπος να ζεις μόνο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς. Όχι για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, ούτε για τους ανθρώπους.

  • Διαβάζω απαράδεκτα σχόλια ..λέει η άλλη αν δεν πειράξεις τα σκυλιά δεν θα σε πειράξουν…και αν σε πειράξουν ???ποιος θα αποκαταστήσει την ζημιά….την γυναίκα που την δάγκωσαν σήμερα χωρίς να τα πειράξει θα της συμπαρασταθούν οι δήθεν φιλοζωοι???και για να μην παρεξηγηθω αγαπώ τα ζώα αλλά γνωρίζουμε ότι η συμπεριφορά ζωων σε αγέλη είναι απροβλεπτη…γι’αυτό λοιπόν κάποιοι πριν να μιλήσουν να βουτάνε πρώτα την γλώσσα στο μυαλό τους.

  • Μοναδική λύση για τα αδέσποτα σύλληψη και αν δεν βρεθεί πρόθυμος ιδιοκτήτης ευθανασία, απλά και ευρωπαικά πράγματα. οι υστερικοί φιλόζωοι έχουν φτάσει την κατάσταση στο απροχώρητο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.