Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Στάθη Κοκκινίδη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρδιάς «ΗΜΕΡΑ»

15 Μαΐου 2019
09:32
Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη 14/05/19 ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδιάς «ΗΜΕΡΑ».

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν από την πλευρά του Συλλόγου πολλά θέματα που σχετίζονται τόσο με τον Πολιτιστικό Σύλλογο, όσο και με την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ειδικότερα έγινε αναφορά στις δράσεις και τους σκοπούς του Συλλόγου, στα οικονομικά του Συλλόγου, στην εξεύρεση τρόπου να μην πληρώνουν ενοίκια υπαίθριου χώρου για τις εκδηλώσεις τους κ.α.. Επίσης τονίστηκαν προβλήματα του χωριού, όπως αυτό του υψηλού κόστους θέρμανσης, τόσο για τις κατοικίες τους όσο και για το Δημοτικό Σχολείο, λόγω έλλειψης τηλεθέρμανσης, καθώς και αυτό του δρόμου προς το Γυμνάσιο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κοκκινίδης τόνισε τη θέση του συνδυασμού του για την αναγκαιότητα επέκτασης της τηλεθέρμανσης, ανέπτυξε το πρόγραμμά του για τα θέματα της καθημερινότητας και δεσμεύτηκε για συνεργασία σε σταθερή βάση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.