Την Τετάρτη 15/05/2019 και ώρα 10και 30 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία της Πανελλήνιας Οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΟΑΕΑ) και συνομίλησαν με μέλη της οργάνωσης.

Στη συνέχεια έκαναν περιοδεία στη λαϊκή αγορά της πόλης και συνομίλησαν με εμπόρους, πωλητές και παραγωγούς.

Το απόγευμα επισκέφτηκαν τον πολιτιστικό Σύλλογο Κομάνου, όπου συναντήθηκαν με κατοίκους του χωριού και άκουσαν προβλήματα αναφορικά με το ζήτημα της μετεγκατάστασής τους.

Στις 8μ.μ. παρευρέθηκαν ύστερα από πρόσκληση στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του τοπικού συνδυασμού Πάνω απ’ όλα «Η ΑΡΔΑΣΣΑ» της Τοπικής Κοινότητας Άρδασσας-Κρυόβρυσης, όπου ο κ. Κοκκινίδης ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» και διαβεβαίωσε τους παρισταμένους ότι θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και διάλογο με το νέο Τοπικό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της Τοπικής Κοινότητας.

Στις 9μ.μ. συναντήθηκαν με τα μέλη της Χορωδίας του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας. Ο κ. Κοκκινίδης ανέπτυξε τους κύριους άξονες του προγράμματός του και κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα μέλη της χορωδίας αναφέρθηκαν ειδικότερα στην ανάγκη επέκτασης του κτηρίου, ώστε να κατασκευαστεί και ένας ειδικός χώρος για μικρές, έστω, συναυλίες, ενώ επεσήμαναν και τα οικονομικά προβλήματα, κυρίως όταν μετακινούνται για να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις. Ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ιδιαίτερα φιλόξενο κλίμα που συνάντησε και για τον πολύ ουσιαστικό διάλογο που αναπτύχθηκε.