Επισκέψεις – Συναντήσεις του υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Κοκκινίδη Στάθη (Φωτογραφίες)

16 Μαΐου 2019
11:59

Την Τετάρτη 15/05/2019 και ώρα 10και 30 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία της Πανελλήνιας Οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΟΑΕΑ) και συνομίλησαν με μέλη της οργάνωσης.

Στη συνέχεια έκαναν περιοδεία στη λαϊκή αγορά της πόλης και συνομίλησαν με εμπόρους, πωλητές και παραγωγούς.

Το απόγευμα επισκέφτηκαν τον πολιτιστικό Σύλλογο Κομάνου, όπου συναντήθηκαν με κατοίκους του χωριού και άκουσαν προβλήματα αναφορικά με το ζήτημα της μετεγκατάστασής τους.

Στις 8μ.μ. παρευρέθηκαν ύστερα από πρόσκληση στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του τοπικού συνδυασμού Πάνω απ’ όλα «Η ΑΡΔΑΣΣΑ» της Τοπικής Κοινότητας Άρδασσας-Κρυόβρυσης, όπου ο κ. Κοκκινίδης ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» και διαβεβαίωσε τους παρισταμένους ότι θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και διάλογο με το νέο Τοπικό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της Τοπικής Κοινότητας.

Στις 9μ.μ. συναντήθηκαν με τα μέλη της Χορωδίας του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας. Ο κ. Κοκκινίδης ανέπτυξε τους κύριους άξονες του προγράμματός του και κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα μέλη της χορωδίας αναφέρθηκαν ειδικότερα στην ανάγκη επέκτασης του κτηρίου, ώστε να κατασκευαστεί και ένας ειδικός χώρος για μικρές, έστω, συναυλίες, ενώ επεσήμαναν και τα οικονομικά προβλήματα, κυρίως όταν μετακινούνται για να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις. Ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ιδιαίτερα φιλόξενο κλίμα που συνάντησε και για τον πολύ ουσιαστικό διάλογο που αναπτύχθηκε.

8 σχόλια

  • Έτσι έτσι θέλω στα σχόλια να κράζουν δύο τρεις εμπαθείς κολλημένοι και στο δρόμο να γίνεται χαμός όπου πάτε. Καλή επιτυχία παιδιά. Είστε σε πολύ καλό δρόμο!

    • προσλαμβανεσαι στην πραβδα,εισαι μανουλα στο αβανταδοριλικι, σε λαθος εποχη διαλεξες ομως να το κανεις διοτι οτι εχει σχεση με το συριζα ειναι αντιδημοφηλες παρα τις οποιεσδηποτε μπουρδες που θα γραψεις παρακατω! το να εισαι απο τους σχεδον ιδρυτες του συριζα στην εορδαια και να παριστανεις τον ανεξαρτητο μονο θρασος εμπεριεχει!

      • Φιλε η αληθεια φαινεται στον δρομο… ο κοσμος εχει αγκαλιασει την προσπαθεια γιατι βλεπει την διαφορα… οτι αλλο λες μαλλον εσυ διαλεξες λαθος εποχη..

        • Δεν πειράζει. Πολύ μαρεσει που είναι ένας που έχει εμπάθεια προς κάτι νέο. Θα δείξουν τα αποτελέσματα. Μέχρι τότε γλενταω να βλέπω ένα άτομο να κανει ανώνυμα παντού τα ίδια και τα ίδια σχόλια μπας και πείσει… Αλλά τι να πείσει; Ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί! Αφήστε τον φαίνεται η διαφορά μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.