Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, το πρωί επιχειρήσεις της περιοχής, συνοδεία υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!».

Πρώτη επιχείρηση ήταν η ΜΑΒΙΚ (Μακεδονική Βιομηχανία Κρέατος ΑΒΕΕ) του Θεοφράστου Νικόλαου. Πρόκειται για μία εύρωστη επιχείρηση, με σύγχρονες εγκαταστάσεις σφαγείων όπου τηρούνται όλες οι υγειονομικές διατάξεις. Η επιχείρηση, που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα, προμηθεύει με κρέατα ολόκληρη τη Μακεδονική αγορά, ακόμη και σε ευρύτερη, πανελλαδική κλίμακα. Η κ. Τερζοπούλου μίλησε και με το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης, οι οποίοι τόνισαν τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια διαλογής και επεξεργασίας του κρέατος στις εγκαταστάσεις.

Η επόμενη επίσκεψη έγινε στο ζαχαροπλαστείο “Σιδηρόπουλος Γιώργος” και συγκεκριμένα στην πρότυπη παραγωγική μονάδα η οποία φροντίζει καθημερινά να παράγει και να παρέχει στα καταστήματα των ζαχαροπλαστείων της επιχείρησης τα φρέσκα προϊόντα. Πρόκειται για μια επιχείρηση με σύγχρονες προδιαγραφές, η οποία αν και απασχολεί μεγάλο αριθμό ατόμων καταφέρνει και διατηρεί την οικογενειακή της χροιά. Εντύπωση προξένησε η μεγάλη γκάμα γλυκών, τα οποία φτιάχνονται αποκλειστικά στην παραγωγική μονάδα της επιχείρησης με διαλεγμένες Α’ ύλες, από εξειδικευμένο προσωπικό.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η κ. Τερζοπούλου στη διατήρηση και επέκταση των θέσεων εργασίας στις τοπικές επιχειρήσεις και την επέκταση του εύρους δραστηριοποίησής τους, πέραν των τοπικών αγορών του Δήμου μας.