Επισκέψεις της Αθηνάς Τερζοπούλου σε επιχειρήσεις της περιοχής

16 Μαΐου 2019
14:24
Κανένα σχόλιο

Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, το πρωί επιχειρήσεις της περιοχής, συνοδεία υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!».

Πρώτη επιχείρηση ήταν η ΜΑΒΙΚ (Μακεδονική Βιομηχανία Κρέατος ΑΒΕΕ) του Θεοφράστου Νικόλαου. Πρόκειται για μία εύρωστη επιχείρηση, με σύγχρονες εγκαταστάσεις σφαγείων όπου τηρούνται όλες οι υγειονομικές διατάξεις. Η επιχείρηση, που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα, προμηθεύει με κρέατα ολόκληρη τη Μακεδονική αγορά, ακόμη και σε ευρύτερη, πανελλαδική κλίμακα. Η κ. Τερζοπούλου μίλησε και με το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης, οι οποίοι τόνισαν τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια διαλογής και επεξεργασίας του κρέατος στις εγκαταστάσεις.

Η επόμενη επίσκεψη έγινε στο ζαχαροπλαστείο “Σιδηρόπουλος Γιώργος” και συγκεκριμένα στην πρότυπη παραγωγική μονάδα η οποία φροντίζει καθημερινά να παράγει και να παρέχει στα καταστήματα των ζαχαροπλαστείων της επιχείρησης τα φρέσκα προϊόντα. Πρόκειται για μια επιχείρηση με σύγχρονες προδιαγραφές, η οποία αν και απασχολεί μεγάλο αριθμό ατόμων καταφέρνει και διατηρεί την οικογενειακή της χροιά. Εντύπωση προξένησε η μεγάλη γκάμα γλυκών, τα οποία φτιάχνονται αποκλειστικά στην παραγωγική μονάδα της επιχείρησης με διαλεγμένες Α’ ύλες, από εξειδικευμένο προσωπικό.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η κ. Τερζοπούλου στη διατήρηση και επέκταση των θέσεων εργασίας στις τοπικές επιχειρήσεις και την επέκταση του εύρους δραστηριοποίησής τους, πέραν των τοπικών αγορών του Δήμου μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.