Επισκέψεις – Συναντήσεις υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Κοκκινίδη Στάθη (Φωτογραφίες)

16 Μαΐου 2019
23:20
Κανένα σχόλιο

 

Την Πέμπτη 16/05/2019 και ώρα 7μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» πραγματοποίησαν επίσκεψη σε καφενείο της τοπικής κοινότητας Καρδιάς, όπου ο κ. Κοκκινίδης ανέπτυξε τους κύριους άξονες του προγράμματός του συνδυασμού του, κατέγραψε τα σημαντικά προβλήματα του χωριού και διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει τις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδιάς «ΗΜΕΡΑ» και ότι θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και διάλογο με το νέο Τοπικό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της Τοπικής Κοινότητας.

Στις 8μ.μ. παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της 20ης Ανθοκομικής Έκθεσης Πτολεμαΐδας και περιηγήθηκαν την Έκθεση στον χώρο της λαϊκής αγοράς.

Στις 9μ.μ. επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Ηπειρωτών Πτολεμαΐδας και συζήτησαν θέματα που τους απασχολούν. Ειδικότερα τέθηκε από την πλευρά του Συλλόγου το οικονομικό πρόβλημα και ζητήθηκε η στήριξη των εκδηλώσεών του. Ο κ. Κοκκινίδης μίλησε για την ανάγκη ετήσιου προγραμματισμού των εκδηλώσεων όλων των πολιτιστικών συλλόγων, ώστε να μη συμπίπτουν και να είναι δυνατή η παρακολούθηση όλων.

Στις 9 και 30 μ.μ. συναντήθηκαν με τον Σύλλογο Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας στα γραφεία του Συλλόγου. Ο κ. Κοκκινίδης ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού του για την τοπική κοινότητα της Βλάστης και τόνισε τη σημαντική θέση της Βλάστης στο πρόγραμμα της ανάπτυξης του Δήμου Εορδαίας, ενώ δεσμεύτηκε να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το τοπικό Συμβούλιο και τον Σύλλογο Βλατσιωτών, προκειμένου να ενημερώνεται για τα προβλήματα και να προωθεί τις αντίστοιχες λύσεις.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.