Η ομιλία του Θόδωρου Καρυπίδη στο Νεστόριο και η επίσκεψη του στην ακριτική Διποταμία (Φωτογραφίες)

17 Μαΐου 2019
11:46

Με μια ζεστή, ειλικρινή και αναλυτική ομιλία ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης ξετύλιξε την πορεία του από το 2014 στο τιμόνι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τόνισε τους νέους προγραμματικούς άξονες του προγράμματος του για την Περιφέρεια μας, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Νεστόριο Καστοριάς.

“Από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δώσαμε τα περισσότερα από ποτέ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ. Δεν ξεχωρίσαμε ποτέ δικούς μας και “άλλους” Δημάρχους. Όσοι ζήτησαν, πήραν. “

Φίλοι παλιοί και νέοι και ο νικηφόρος συνδυασμός της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ της Π.Ε. Καστοριάς  τον άκουσαν με προσοχή και συζήτησαν μαζί του. Επόμενος σταθμός η ακριτική Διποταμία και η εκπληκτική υποδοχή και φιλοξενία των ευγενικών κατοίκων της.

 

 

Ένα σχόλιο

  • Ποια καταμεστη αιθουσα;Οι υποψηφιοι του καρυπιδη με τους συγγενεις τους ητανε και κανα 2 απο την νομαρχιακη του συριζα που μονο κακο του κανουνε.Το πηρε το μηνυμα ο θοδωρος οτι ειναι χαμενο το παιχνιδι,να παλεψει μηπως περασει την ζεμπιλιαδου αν δεν θα παιξει κανεναν ρολο γιατι πιθανοτατα θα καθαρισει το παιχνιδι απο την πρωτη κυριακη οσο και αν σχολιαζουν καποιοι δικοι του για το αντιθετο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.