Ευχαριστήριο της Αννας Κρανιώτη σχετικά με τις εκλογές για το συνέδριο της ΟΛΜΕ

17 Μαΐου 2019
12:06

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους ανέδειξαν τη ΔΑΚΕ καθηγητών πρώτη δύναμη στις εκλογές της 15/5/2019 για το συνέδριο της ΟΛΜΕ. Στους συναδέλφους αυτούς και ιδιαίτερα σε όλους όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους αναδεικνύοντάς με πρώτη στις προτιμήσεις τους για μια ακόμη φορά ,εκφράζω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου.

Δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω την επιλογή τους και θα συνεχίσω να εργάζομαι για τα δίκαια αιτήματα όλων των συναδέλφων
ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους τοποθέτηση.

Αννα Κρανιώτη
Αιρετός ΠΥΣΔΕ
Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

  • Κ Κρανιώτη συγχαρητήρια και εύχομαι να μην είστε μια απ αυτούς που θα απολύσει ο Μηταράκης αν ποτέ έρθει στην εξουσία ..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.