Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στο εκλογικό της Τερζοπούλου

17 Μαΐου 2019
14:04

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού της υποψήφιας Δημάρχου Εορδαίας Αθηνάς Τερζοπούλου-Τζινιέρη «Δημιουργούμε Μαζί!», επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, διεθνής ποδοσφαιριστής, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν ευρωβουλευτής, εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία.

Τον κ. Ζαγοράκη υποδέχθηκε η ίδια η κ. Τερζοπούλου, η οποία τον καλωσόρισε στην πόλη μας. Ο κ. Ζαγοράκης είχε μία σύντομη συνομιλία με την κ. Τερζοπούλου και ευχήθηκε καλή επιτυχία για την ίδια και το συνδυασμό της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ενώ η υποψήφια Δήμαρχος ανταπόδωσε την ευχή προς τον ευρωβουλευτή για τις ευρωεκλογές.

8 σχόλια

  • O συνδυασμός της Αθηνας Τερζοπουλου για ένα νεο Δημο Εορδαίας είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ διότι έχει υποψηφίους απο παντού ( πρώην Πασοκ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ , δεξιούς και αριστερούς.) Ολοι το ξέρουν γιατί ξέρουν τους ανθρώπους τους.

  • Ο Κύριος ευρωβουλευτης όμως, ΑΡΙΣΤΟΣ, Ωσεί παρών στην ευρωβουλή,και ολα αυτα για 17 ψοροχιλιάρικα

  • Σοβαρή προσωπικότητα…. Ας τον υποδεχτούν κατάλληλα οι Πόντιοι γιατί ήταν ένας από τους Έλληνες ευρωβουλευτές που ΔΕΝ ψήφισε για την αναγνώριση της γενοκτονίας!!! Μόνο 6 από τους 21 Έλληνες ευρωβουλευτές τόλμησαν να ψηφίσουν υπέρ της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων!!! Ας ζητήσουν τώρα από τους Πόντιους να τους ξαναψηφίσουν….

    • Έτσι ακριβώς. Όπως και όλη η ΝΔ. Απαράδεκτη πάντως και η Τερζοπουλου. Ήμουν σε δικλημα ειλικρινώς, αλλά μετά από την κίνηση αυτή δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση πραγματικά. Ας κάνω μια φορά την υπέρβαση, γιατί δηλαδή όλο τους ίδιους και τους ίδιους;

  • Kαι επίσημα υποψηφιότητα της ΝΔ η Αθήνα και όχι ανεξάρτητος συνδυασμός όπως διαλαλεί! Α ρε Αθηνά, μαντάρα τα χεις κάνει….

    • Δεν είπατε όμως τίποτε για βουλευτές και πολιτευτές που μπαινοβγαίνουν σε άλλα εκλογικά γραφεία!!!
      Ο νοών, νοείτω.
      2 μέτρα και 2 σταθμά;
      γιατί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.