Οδηγίες

  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε 5 κουταλιές αλεύρι, το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Βάζουμε λίγο αλεύρι, αλάτι και ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε φύλλο.
  7. Με την βοήθεια ενός κουπ πατ κόβουμε σε μικρότερα φύλλα.
  8. Τοποθετούμε στο κέντρο Φέτα και κλείνουμε με την βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας.
  9. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα αλείφουμε κρόκο αυγού
  10. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
  11. Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες πριν σερβίρουμε.