Η Αθηνά Τερζοπούλου στα συνεργεία ΔΕΥΑΕ

17 Μαΐου 2019
19:02

Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. επισκέφθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη, σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου. Οι εκεί εργαζόμενοι καλωσόρισαν την κ. Τερζοπούλου και τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργούμε Μαζί!» που την πλαισίωναν.

Ακολούθησε συζήτηση για τα πολλά προβλήματα που έχουν οι εργαζόμενοι και χρήζουν άμεσης δράσης, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν. Δυστυχώς δεν υπάρχει η επιθυμητή σχέση και συνεργασία που θα ήθελαν οι εργαζόμενοι με την Διοίκηση. Έτσι πολλά ζητήματα έχουν αδρανήσει. Η κατάσταση πλέον έχει φθάσει σε αδιέξοδο. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και συντήρησής του. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει παροπλισμένος εξοπλισμός, ακόμη και ακινητοποιημένα οχήματα καθιστώντας έτσι εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών.

Τέθηκε φυσικά το θέμα των χρεών της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. αλλά και η τεράστια δικογραφία που εκκρεμεί και αναμένεται να λύσει τις διαφορές ανάμεσα στους εργαζομένους και τη διοίκηση, η οποία συνεχίζει να επιρρίπτει τις ευθύνες στο προσωπικό της επιχείρησης.

Ένα σχόλιο

  • ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΔΕΥΑΕ ΚΑΙ ΔΕΤΗΠ,ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.