Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 17 Μαιου, η παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Καραγιάννη «Μικρό και αλαζονικό έθνος»ί

17 Μαΐου 2019
21:28

 

Η παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Καραγιάννη «Μικρό και αλαζονικό έθνος» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της  Παρασκευή 17 Μαΐου στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Για το βιβλίο μίλησαν οι: Πέτρος Πασαραντόπουλος, εκδότης, συγγραφέας, Ελένη Γερούση, εκπαιδευτικός, διδάκτορας φιλοσοφίας του ΑΠΘ, Τάσος Χαρέλας, φιλόλογος,Μάκης Καραγιάννης, πεζογράφος, κριτικός. Τη συζήτηση συντόνισε ο Βασίλης Καραγιάννης, συγγραφέας, εκδότης του περιοδικού Παρέμβαση. Την παρουσίαση διοργάνωσαν το περιοδικό Παρέμβαση, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης, η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και οι εκδόσεις Επίκεντρο.

 

 

Ένα σχόλιο

  • Δυστυχως αυτό το Έθνος επιχειρειται να γίνει λαός χωρίς ταυτότητα. Η λέξη Έθνος είναι σχεδόν απαγορευμενη από τη σημερινή πολιτεία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.