Τα Σέρβια και το Βελβεντό θα επισκεφτεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, Ευθύμης Φωτεινός, την Κυριακή 19 Μαΐου

18 Μαΐου 2019
00:30
Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή 19 Μαΐου θα επισκεφθεί το νομό Κοζάνης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Ευθύμης Φωτεινός όπου μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή Υπατία Κωνσταντινίδου θα έχουν συναντήσεις με φορείς και αγροτικούς συνεταιρισμούς.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:00 επίσκεψη Σέρβια

12:30 επίσκεψη Βελβεντό.

O Φωτεινός Ευθύμιος γεννήθηκε στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης το 1970. Δραστηριοποιείται στον χώρο της αγροτικής επιχειρηματικότητας. Από το 1997 έως το 2000 δραστηριοποιήθηκε ως μέλος του Δ.Σ. (γραμματέας) του Α΄Αγροτικού Συνεταιρισμού Αδένδρου. Από το 2000 έως το 2016, διετέλεσε πρόεδρος του Α΄Αγροτικού Συνεταιρισμού Αδένδρου. Από το 2004 έως το 2008 υπήρξε αντιπρόεδρος του ΤΟΕΒ Χαλκηδόνας. Από το 2007 έως και σήμερα είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης «ΕΑΣ Θεσσαλονίκης». Από το 2008 έως σήμερα είναι μέλος της Επιτροπής Αναγνώρισης της Ομάδας Παραγωγών της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης. Από το 2010 έως το 2012 ήταν μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ και από το 2014 έως το 2016 ήταν μέλος του Ε.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ. Από το 2014 έως και σήμερα είναι μέλος του Αγροτικού Τομέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κινήματος Αλλαγής. Τον Σεπτέμβριο του 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το 2016 έγινε μέλος της Επιτροπής Θέσεων και Διαλόγου για τις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Από το 2016 έως και σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Α.Σ. Αδένδρου και από το 2017 έως και σήμερα είναι μέλος Δ.Σ. του ΣΑΣΟΕΕ. Είναι παντρεμένος με τη Μαικαντή Ευθαλία και έχουν δύο παιδιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.