Δουβεντζίδου Ειρήνη – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία της Γεωργίας Ζεμπελιάδου

18 Μαΐου 2019
21:20
Κανένα σχόλιο

Γιατί με το Συνδιασμό ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία;

Πρώτα από όλα, ο άνθρωπος Γεωργία – οικία, προσιτή, μεθοδική, μαχητική, αφοσιομένη στους σκοπούς για τους οποίους αγωνίζετε.

Οι ουσιαστκές προτάσεις της για τη Δυτική Μακεδονία και η κοπιώδης εργασία της σε διάφορους τομείς που αφορούν την Ανάπτυξη της περιοχής μας, χρόνια τώρα, εΊναι αυτά που με οδήγησαν να αποδεχτώ την πρόταση της να συμμετέχω στην Ομάδα της «ΕΛΠΙΔΑ» για τη Δυτική Μακεδονία.

Όπως, ένθερμα υποστηρίζει και η ίδια, η Ανάπτυξη θα ξεκινήσει από την Περιφέρεια και αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Ο κάθε πολίτης από την πλευρά του μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της περιοχής μας.

Είναι τιμή και χαρά για εμένα να αγωνιστώ για τους σκοπούς και τις θέσεις της «ΕΛΠΙΔΑ».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.