2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα χάντμπολ ο Εθνικός Κοζάνης

19 Μαΐου 2019
22:40

Συνεχίζοντας την παράδοση οι Κορασίδες του Εθνικού, πέτυχαν να φέρουν στην Κοζάνη άλλον ένα πανελλήνιο τίτλο!

Κατέκτησαν την 2η θέση στο μοριοδοτούμενο πρωτάθλημα της κατηγορίας. Πήραν επάξια το ασημένιο μετάλλιο και δικαιώθηκε έτσι ο κόπος και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς. Άφησαν πίσω δυνατές ομάδες και πέτυχαν άλλον ένα άθλο. Αγωνίστηκαν με ήθος και αθλητικό πνεύμα χαρίζοντας σε φιλάθλους και οπαδούς χαμόγελα ικανοποίησης. Πέτυχαν με ομαδική προσπάθεια να φτάσουν στο στόχο, κερδίζοντας δυνατούς αντιπάλους, ξεπερνώντας τραυματισμούς και υπερνικώντας μέχρι και εχθρικές διαιτησίες.

Ως σύλλογος ο Εθνικός Κοζάνης, αισθάνεται τιμή και υπερηφάνεια που μέσω των ακαδημιών του ακούστηκε η πόλη σε όλη την Ελλάδα. Ελπίζουμε να φάνηκαμε αντάξιοι των προσδοκιών, παιδιών και γονέων και να αποδείξαμε στην πράξη, τη συστηματική δουλειά που γίνεται και τη βαρύτητα που δίνουμε στις ακαδημίες.

2 σχόλια

  • Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα… Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό… Συγχαρητήρια στον προπονητή γιαυτό το αποτέλεσμα!!!ΜΠΡΆΒΟ ??…ΆΞΙΑ ΟΜΆΔΑ… ΑΞΙΕΣ ΑΓΩΝΊΣΤΡΙΕΣ!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.