Στο Δημαρχείο Κοζάνης και τις υπηρεσίες του Δήμου ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου

21 Μαΐου 2019
10:29

 

Επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου στο Δημαρχείο Κοζάνης και τις υπηρεσίες του Δήμου. Η ραχοκοκαλιά του προγράμματός μας στηρίζεται στα στελέχη του Δήμου μας. Χωρίς τη βοήθεια και την στήριξη του ανθρωπίνου δυναμικού δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα πρόγραμμα όσο ολοκληρωμένο κι αν είναι. Στο πλαίσιο ενός ανανεωμένου διοικητικού μοντέλου και με μια νέα φιλοσοφία διοίκησης που θα μειώνει το φόρτο εργασίας των στελεχών του δήμου και θα αυξάνει την αποτελεσματικότητα, βάζουμε μπροστά και απογειώνουμε τις δυνατότητες των υπηρεσιών. Υπάρχει εξειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό των οποίων οι δυνατότητες πρέπει να απελευθερωθούν. Τόσο τα στελέχη της καθαριότητας, των τεχνικών υπηρεσιών, της υπηρεσίας δόμησης και της Δημοτικής Αστυνομίας, τη βοήθεια της οποία χρειαζόμαστε στο πλαίσιο μιας νέας πολιτικής, έχουν να δώσουν πολλά και να δείξουν την πραγματική διάσταση των ικανοτήτων τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο πρόγραμμά μας http://kozanimprosta.gr/aksones-programmatos/to-programma-mas/

6 σχόλια

  • Πιστεύω πήραν καί καμία φωτογραφία από το εσωτερικό του δημαρχείου. Για να έχουν ο Ευάγγελος και οι υπόλοιποι μία αναμνηστική.

  • Καθημερινα μονο Σημανδρακο μα τι εχεις ταξει και για ποση προβολη εχεις κανει τα “κονε”;

  • Ο Σημανδράκος είναι ο επόμενος δήμαρχος. Έχει την παράσταση νίκης ενώ είναι ξεκάθαρα ο πιο προετοιμασμένος και δυναμικός συνδυασμός. Το τι έχει ειπωθεί γι’ αυτόν και την παράταξή του και το τι θα ειπωθεί είναι μια άλλη ιστορία. Διότι όλοι ξέρουμε πως δουλεύουν οι εκλογές. Θα έχει τη στήριξη του κόσμου. Είχε την εξυπνάδα να μην τρέξει πίσω από κόμματα όπως έκαναν οι υπόλοιποι 2 υποψήφιοί του που αποτελούν φαβορί. Έχει παρουσιάσει τεράστιο έργο, είναι αντιπεριφερειάρχης και έχει το κλίμα υπέρ του. Καινούριος συνδυασμός, νέος δήμαρχος, έτοιμο πρόγραμμα, όραμα και σχέδιο απέναντι στα δοκιμασμένα, γερασμένα, απροετοίμαστα και κομματικοποιημένα σχήματα που κατεβαίνουν. Βαγγέλη μη μας απογοητεύσεις. Είσαι ο επόμενος δήμαρχος της Κοζάνης. Είμαστε μαζί σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.