Kεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Εορδαίας με το συνδυασμό «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» Στάθη Κοκκινίδη, την Πέμπτη 23/05

21 Μαΐου 2019
13:04

Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Εορδαίας με το συνδυασμό «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» Στάθη Κοκκινίδη, που θα γίνει την Πέμπτη 23/05/2019 και ώρα 7:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας.

5 σχόλια

  • Άντε να δούμε. Όπου έχει μιλήσει τα έχει πάει περίφημα. Περιμένουμε και στην κεντρική εκδήλωση να έχει το κλίμα και τον παλμό που έχει πάντα. Φυσικά και με τη στήριξή μας θα είμαστε όλοι εκεί για μια καταπληκτική εκδήλωση!

  • Θα ειμαστε όλοι εκεί γιατί το αξίζουν όλοι οι υποψήφιοι αλλά κυρίως ο εξαιρετικός Στάθης Κοκκινίδης.

  • Αυτό που πέτυχε ο συνδυασμός είναι αδύνατο. Ένας άνθρωπος με κάποιες γνωριμίες , όχι πολλές, που ξαφνικα οπου μιλάει παθαίνουμε πλάκα. Πετύχατε το ακατόρθωτο παιδιά. Να παίξετε με όλη αυτή τη βρωμιά του καθεστώτος και τους σάπιους μηχανισμούς του παρελθόντος που έχουν οι άλλοι συνδυασμοί. Και το πετύχατε με καθαρή πολιτική , ειλικρίνεια, πρόγραμμα και μόνο αληθεις. Όλα δείχνουν ότι μάλλον θα είστε πρώτοι. Όπως και να έχει, όμως, από εμένα μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.