«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αγορά της Κοζάνης» τόνισε ο Λευτέρης Ιωαννίδης σε συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο- Μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές από την έγκριση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου

21 Μαΐου 2019
22:08

«Αποδείξαμε στην πράξη πως όταν υπάρχει καλή συνεργασία μόνο θετικά αποτελέσματα για όλους μπορεί να έχει. Η έγκριση της χρηματοδότησης του Κέντρου Ανοιχτού Εμπορίου και μάλιστα σε μια από τις πρώτες θέσεις αξιολόγησης σε όλη την Ελλάδα, είναι μια μεγάλη κοινή επιτυχία με την οποία θα επενδυθούν 1,9εκ. ευρώ στο εμπορικό κέντρο της Κοζάνης» τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος Να Ζεις Λευτέρης Ιωαννίδης σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Δραγατσίκα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης έκανε ειδική αναφορά στη βελτίωση των οικονομικών του Δήμου με αποτέλεσμα ο χρόνος αποπληρωμής των προμηθευτών να είναι 52 μέρες και να είναι ευκολότερη η συμμετοχή μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, στις κοινές προσπάθειες εξωστρέφειας και προσέλκυσης επισκεπτών όπως οι Λευκές Νύχτες, οι μεγάλες συναυλίες και εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία, η προσέλκυση επενδύσεων με οικονομικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία όπως αυτή του αεροδρομίου Κοζάνης κ.α.

«Ο εμπορικός κόσμος της περιοχής και η επιχειρηματικότητα έχουν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του νέου οικονομικού και παραγωγικού μοντέλου της περιοχής. Η έμπρακτη συνεργασία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει και αυτός είναι ο στόχος μας και για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο» κατέληξε ο Λευτέρης Ιωαννίδης.

22 σχόλια

  • Τώρα είναι αργά Λευτέρη…

    Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλη αδράνεια, άλλη ανικανότητα επιλέγουν ΕΝΟΤΗΤΑ – ΛΑΖΑΡΟ ΜΑΛΟΥΤΑ

    Τι έκανες πέντε χρόνια?

    Με ποιους θα κάνεις έργα?

    ΕΝΟΤΗΤΑ – Ισχυρή Ομάδα που θα αλλάξει την πόλη.

  • Χαμηλές τιμές ζητάει ο κόσμος για να μην φεύγει στη Θεσσαλονίκη Μόνο ετσι θα δουλέψει η αγορά

    • Στη Θεσσαλονίκη πάνε για βόλτα γιατι αν υπολογίσεις διόδια και καύσιμα πιο ακριβά βγαίνουν τα ψώνια.

  • Συμπολίτες πρέπει να αναλογιστούμε κάτι απλό.

    Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Εορδαία μήπως βολεύονται με τον Λευτέρη?

    Μήπως η Πτολεμαίδα πήρε την Σχολή Πυροσβεστικής, πήρε τμήματα του πανεπιστημίου σε βάρος της πόλης μας?

    • Η Κοζάνη κέρδισε στο πανεπιστήμιο με τμήματα που τα παιδιά θα μένουν και όχι απλά θα γράφονται . ο Λευτέρης επίσης έφερε και την αεροπορική με 200 εκπαιδευόμενους υψηλού βιοτικού επιπέδου. Μήπως βολεύει την Κοζάνη ο Λευτέρης;

      • Τα τμήματα της Πτολεμαίδας περιλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους ως υποχρεωτικό μάθημα τα εργαστήρια. Όπως γίνεται κατανοητό οι φοιτητές που θα μένουν στην πόλη είναι αυτοί των σχολών της Πτολεμαίδας. Σε ότι αφορά τους ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ δεν θα έλεγα ότι είναι υψηλού βιοτικού επιπέδου..Πρέπει όμως να μας δικαιολογήσει ο Λευτέρης από πότε θα διακοπούν τα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας μιας και θα λειτουργεί ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και όχι για μεταφορές επιβατών.

  • Που ήσουν Λευτεράκη 5 χρόνια. Σε ψηφίσαμε και για 4,5 χρόνια το μετανιώναμε γιατί ήσασταν ανύπαρκτοι. Πριν τις εκλογές θυμήθηκες να ξυπνήσεις; Αϊ σιαπέρα !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.