O Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης για τον αριθμό εισακτέων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας- “Μια ακόμη δικαίωση”

22 Μαΐου 2019
19:13

H σημερινή ανακοίνωση του αριθμού των εισακτέων του 2019 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για την πόλη της Κοζάνης αποτελεί μια ακόμη δικαίωση των όσων λέγαμε το προηγούμενο διάστημα πως η Κοζάνη θα είναι κερδισμένη και σε αυτό το επίπεδο! Συγκεκριμένα ο αριθμός των φοιτητών στο αναβαθμισμένο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ανέρχεται σε 2251 φοιτητές περίπου 100 περισσότεροι , από όσους εισήχθησαν το 2018 σε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ο αριθμός εισακτέων όμως από μόνος του όμως δεν είναι αρκετός.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως έχουμε πλέον ένα ισχυρό Πανεπιστήμιο στο οποίο οι εισακτέοι θα έρχονται να φοιτήσουν και δεν θα είναι μόνο αριθμοί στα χαρτιά.

Τα τμήματα του Πολυτεχνείου είναι πενταετούς φοίτησης ενώ θα υπάρχουν περισσότερα μεταπτυχιακά και διδακτορικά καθώς και περισσότερη έρευνα.

Είμαστε χαρούμενοι που η Κοζάνη είναι το κέντρο και η έδρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διαθέτοντας και τις δύο ισχυρότερες Σχολές του.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές σε λίγες μέρες και τους περιμένουμε στο νέο και ισχυρό Πανεπιστήμιο μας!

9 σχόλια

  • Μόνο στην Ελλάδα του 2019 η ανωτατη παιδεία γίνεται πεδίο πολιτικής εκμεταλλευσης. ΣΥΡΙΖΑ και ξερό ψωμί.

  • ΑΣΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ !

    ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ Η ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΕΙ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

  • 100 παραπανω φοιτητες εναντι του ξεπουληματος της Μακεδονικης γλωσσας και του κλεισιματος της ΔΕΗ δεν αξιζε τον κοπο του χρισματος του Συριζα.

    • Κανένα χρισμα. ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι πράσινοι, ποτάμι, δημοκρατική συμμαχία και κομμάτι της Νέα Δημοκρατίας. Πολυσυλλεκτικοτητα στην πράξη. Την αγάπη μου

      • Κανένα χρίσμα ΣΥΡΙΖΑ ?? Οι βουλευτές στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου ο Τσίπρας αναφορά στο Δακ για Ιωαννίδη Καρυπίδη … Ντρέπεστε που σας στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ?? Αποποιηθειτε τη στήριξη ..Την Κυριακή τέλος τα ψέματα..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.