kozan.gr: 28.000 ευρώ από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σε φανούς και πολιτιστικούς συλλόγους για τη διοργάνωση αποκριάτικων εθίμων

22 Φεβρουαρίου 2017
06:37

28.000 ευρώ, συνολικά, θα διαθέσει η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για τη χρηματοδότηση 14 φανών και 31 συλλόγων για τη διοργάνωση αποκριάτικων εθίμων. Δείτε τον αναλυτικό πίνακα, με την κατανομή των ποσών, που σας παρουσιάζει το kozan.gr:

11 σχόλια

  • Κλαιγόμαστε για τη μοίρα μας, για την υποβάθμιση της Περιφέρειάς μας, και σπαταλούμε τον Τοπικό Πόρο σε γλέντια !!!
    Ξέρουμε τι μέλλον μας περιμένει με ψευτοΘόδωρο στην Περιφέρεια …..

  • στην μοιρασια οι μονοι που απουσιάζουν είναι οι Ποντιακοί Σύλλογοι, αν αυτό λέει κάτι……….
    ανατροπη – ανατροπη – ανατροπη….

  • Οι επιχορηγήσεις αυτές είναι γνωστές σε όλους από σύστασης της αιρετής Αυτοδιοίκησης Β΄Βαθμού .Οι Κασμιρτζίδες χρηματοδοτούνται και σαν φανός και σαν θεατρικό δρώμενο δεν καταλαβαίνω.Επίσης δεν καταλαβαίνω και τα έκτακτα έξοδα των 2.000 ΕΥΡΩ.Εν ολίγοις είμαστε άξιοι της μοίρας μας με τους ανθρώπους που μας κυβερνούν σε τοπικό επίπεδο όχι μόνο σήμερα αλλά διαχρονικά.Συνεπώς όχι τρία αλλά 1003 μνημόνια να έρθουν αυτοί θα έχουν την δικιά τους λογική.Λυπάμαι όμως γιατί την δικιά τους ματαιοδοξία την πληρώνει ο πολίτης με ανεργία με δουλειά χωρίς πληρωμή με μισθούς πείνας στον ιδιωτικό τομέα με περικοπές χαμηλών συντάξεων.Το ζήτημα είναι ότι και οι νέοι σωτήρες που θα εκλέξουμε πάλι ένα από τα ίδια θα είναι.

  • Προς απαντηση σε πικροχολους που οσο ξυδι και να προσφερει η Περιφερεια δεν τους φτανουν… 1. Ποια ηταν τα ποσα που δινονταν πριν 5-10 χρονια για τις συγκεκριμενες εκδηλωσεις; 2. Ποιοι απο τους ανεφερθεντες συλλογους ή συντονιστικων οργανων συλλογων γνωριζουμε πληρως αν ειναι Ποντιακοι ,Μικρασιατικοι,Ντοπιοι κτλπ ; Απο τα παραπανω λοιπον συμπερενουμε για αλλη μια φορα πως τη λασπη ευκολα πετας μονο οταν εισαι ανιδεος απο τα δρωμενα της περιοχης σου …. και φυσικα δεν σου φτανει το ξυδι που πινεις καθε μερα απο αυτην την Περιφερειακη Αρχη…που με μεγαλη αφοσιωση και σεβασμο και στεκεται διπλα στα εθιμα και τις παραδοσεις μας και εγκρινει με γνωμονα την οικονομια και οχι τις περισσιες δαπανες

  • γεια σου Πλακεντα χοβαρτα με τα χρηματα των φορολογουμενων χιλιαδες υπαλληλοι απληρωτοοι και εμεις τα ξοδευουμε στα μπρε μπρε!!

  • Οι Κασμιρτζήδες παίρνουν 3000+600= 3600 ευρώ + εισιτήρια +από το Δήμο + κρασιά + κιχιά+ ποιος ξέρει τι άλλο. Και όλα μαζί τα Σέρβια παίρνουν 1000 ευρω?
    Έτσι κάνω και εγώ το συνεχιστή της παράδοσης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.