Ευχαριστήριο του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης

23 Μαΐου 2019
13:00
Κανένα σχόλιο

Το 4ο Γυμνάσιο Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της Θεματικής Εβδομάδας στο σχολείο μας.

Τη Δευτέρα τάξη ενημέρωσε για θέματα υγιεινής διατροφής στην εφηβεία η εκπαιδεύτρια διατροφής των Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης κ. Σιλιάφη Αναστασία, ενώ παράλληλα, υπό την επίβλεψη του καθηγητή μαγειρικής τέχνης κ. Κατσάρα Θωμά, οι εκπαιδευόμενοι του Δ.Ι.Ε.Κ. (Καραθανάσης Δ., Οζ Πέτρος, Γιούλογλου Σ., Χλιαρά Μ., Παπαδημητρίου Δ.) παρασκεύασαν υγιεινά μικρογεύματα με τη συμμετοχή των μαθητών. Το σχολείο μας επιθυμεί να ευχαριστήσει, επίσης, και τη δ/ντρια του Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης κ. Ρουσιάδου Στέλλα.

Την Τρίτη τάξη ενημέρωσε για τα δικαιώματα του παιδιού η Συντονίστρια Προσφύγων της Π.Δ. Κοζάνης κ. Πάτσιου Αναστασία. Για θέματα εξαρτήσεων μίλησε η ψυχολόγος κ. Μαλούφα Βιργινία, από το Kέντρο Πρόληψης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ». Ο ψυχίατρος κ. Αραπίδης Κων/νος παρουσίασε το θέμα της σεξουαλικότητας στην εφηβεία και απάντησε σε ερωτήματα μαθητών.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.