Κεντρική Συγκέντρωση Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου και Κομματικών Οργανώσεων Βοίου ΚΚΕ στη Σιάτιστα την Τετάρτη 22 Μαΐου στη Σιάτιστα

23 Μαΐου 2019
16:45
Κανένα σχόλιο

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης και των Κομματικών Οργανώσεων Βοίου του ΚΚΕ στη Σιάτιστα την Τετάρτη 22 Μαΐου στην Πλατεία της Γεράνειας στη Σιάτιστα.

Το παρόν στη συγκέντρωση έδωσε μεγάλος αριθμός εργαζομένων και νεολαίας από την περιοχή του Βοΐου. Η συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, Θανάση Χαστά. Τονίστηκε η ανάγκη να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμους και Περιφέρεια, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Γιάννη Μαντζιάρη, υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Σιάτιστας με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Στη συνέχεια έγινε χαιρετισμός από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Αντάρα, όπου απευθύνθηκε ευρύτερο κάλεσμα στη νεολαία της περιοχής να επιλέξει σαν κριτήριο ψήφου στις τριπλές εκλογές που έρχονται την ίδια της τη ζωή. Να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Βοίου και την Περιφέρεια, αλλά και του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, και ταυτόχρονα να δυναμώσει η διεκδίκηση για χώρους άθλησης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας στον Δήμο Βοίου. Κάλεσε ακόμα τη νεολαία να απομονώσει τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές φωνές, με αφορμή τη λειτουργία της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στον Πεντάλοφο.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ με καταγωγή από την Κοζάνη. Έγινε αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις, στις ομοιότητες που υπάρχουν στην ουσία στην πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Κάλεσε τον λαό το Βοίου να μην εγκλωβιστεί στα ψευτοδιλήμματα που του βάζουν, να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ΕΕ των μνημονίων, της ανεργίας, των πολέμων, της φτώχειας, και ένα μεγάλο ΝΑΙ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα του Σοσιαλισμού.

Η συγκέντρωση έκλεισε με ομιλία από τον Μιχάλη Καραμπατζιά, υποψήφιο Δήμαρχο Βοΐου. Ο Μ. Καραμπατζίας κάλεσε τον λαό του Βοίου να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, να δυναμώσει τη φωνή της διεκδίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τονίστηκε η ανάγκη να δοκιμαστεί η πραγματική δύναμη του λαού, να δοκιμαστούν αγωνιστές Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Τέλος, τόνισε, με συγκεκριμένες προτάσεις, τα τοπικά προβλήματα, όπως την κατάσταση της ΔΕΥΑΒ, το κόστος του νερού, τις μεγάλες ελλείψεις σε υποδομές και άλλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.