Συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ»: Μήνυμα νίκης από τον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου (Φωτογραφίες)

23 Μαΐου 2019
21:16

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαΐου σε κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου μεταξύ άλλων στον Πολύμυλο, το Βοσκοχώρι, τον Άγιο Χαράλαμπο, την Ακρινή, ενώ πραγματοποιήθηκε κεντρική ομιλία στον Άγιο Δημήτριο.

Στόχος μας να επαναφέρουμε σε τροχιά ανάπτυξης τον Ελλήσποντο και να καταστήσουμε τις κοινότητες έναν τόπο ευημερίας. Πρόκειται για την περιοχή με τη μεγαλύτερη ανεργία και μείωση του πληθυσμού. Έχουμε παρουσιάσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τη Δημοτική Ενότητα Ελλησπόντου που περιλαμβάνει τα πάντα. Από πρωτοβουλίες και δράσεις για ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο, μέχρι έργα στήριξης του πρωτογενούς τομέα, τη διεκδίκηση δημιουργίας Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στον Πολύμυλο με τοπικές επιχειρήσεις εστίασης και πώλησης τοπικών προϊόντων, μέχρι τις κατασκηνώσεις της Ζωοδόχου Πηγής.

Δέσμευσή μας, πως η επόμενη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Ευάγγελο Σημανδράκο, θα κάνει τα πάντα για να μείνει ο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου σε πλήρη λειτουργία και για μετά το 2030. Σχεδιάζουμε από σήμερα για να αλλάξουμε το αύριο.

Η Κοζάνη αλλάζει εποχή. Αλλάζει σελίδα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο πρόγραμμά μας http://kozanimprosta.gr/aksones-programmatos/to-programma-mas/

5 σχόλια

    • Είναι φανερός ο πανικός σου. Ο τέταρτος μίλησε σήμερα στο Κοβεντάρειο. Ο τρίτος μιλά αύριο πάλι εκεί, μιας και θα βρέχει και ο δεύτερος με τεράστια διαφορά από τον πρώτο στην Αίθουσα Τέχνης. Θα τρίβεις τα μάτια σου με τα ποσοστά αν επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας των δημοσκοπήσεων την Κυριακή.

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.