Το βιογραφικό της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου, με τον συνδυασμό «Ελπίδα» Αγάπης Αμαραντίδου

24 Μαΐου 2019
09:55

 

 

Είμαι Χειρούργος Οδοντίατρος , παιδί αγροτικής οικογένειας απο το Καπνοχώρι Κοζάνης , ελεύθερη επαγγελματίας απο το 1989 και Μητέρα ενός Παιδιού .
Σπουδές : Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στο Παν/μιο Marburg Γερμανίας . Θεάτρου , ξένων γλωσσών ( με άριστη γνώση της Γερμανικής ) και Πτυχιούχος Οδοντοτεχνικής Σχολής .
Εχω στο ενεργητικό μου τη συγγραφή δύο Θεατρικών Έργων . Ενός Ποντιακού – Θρακιώτικου και ενός Παιδικού . Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την Τέχνη της Χαλκογραφίας – Αγιογραφίας ( Εκθέσεις στη Γερμανία ) , επίσης με Πολεμικές Τέχνες , με Παραδοσιακούς Ελληνικούς και Λατινοαμερικάνικους Χορούς .
Διετέλεσα ιδρυτικό Στέλεχος και Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Παν/μίου Marburg, Μέλος Συλλόγων και Εθελοντικών Ομάδων σε Κοζάνη , Θεσσαλονίκη και ως Εθελόντρια Γιατρός στο πλευρό των Προσφύγων .
Απο τον Δεκέμβριο του 2010 , είμαι ένα απο τα Ιδρυτικά Στελέχη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου , στον οποίο και εκτελώ χρέη Προέδρου απο την αρχή της πρώτης νομικά κατοχυρωμένης λειτουργίας του .

Αγάπη Αμαραντίδου

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.