ΕΛΜΕ Κοζάνης: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

22 Φεβρουαρίου 2017
10:22
Κανένα σχόλιο

Η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18/2/17 στην Αθήνα αποφάσισε την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Κινητοποίησης την Πέμπτη 23/2/17 με κεντρικό αίτημα την πραγματοποίηση μαζικών μόνιμων διορισμών για την κάλυψη των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών των μαθητών μας.

            Για την υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ των προέδρων των ΕΛΜΕ, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς σε παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 23/2/2017 στην ΠΔΕ Δ. Μακεδονίας στις 13:30. Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων το ΔΣ της ΟΛΜΕ κηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας (12.00-14.00 και 14.00-16.00).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.