Υπόθεση πορνογραφίας σε βάρος 17χρονου Βολιώτη μαθητή – Aνάμεσα στους φερόμενους ως δράστες και ένας 45χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την Πτολεμαΐδα

22 Φεβρουαρίου 2017
15:05
Κανένα σχόλιο

Δύο άνδρες, ένας 18χρονος Λαρισαίος και ένας 45χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την Πτολεμαΐδα συνελήφθησαν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και πορνογραφία ανηλίκων σε βάρος ενός 17χρονου Βολιώτη μαθητή, μέσω διαδικτύου

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι δύο ενήλικοι γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου. Ο 45χρονος διέθετε ψεύτικο προφίλ στo facebook και από τις  6 Φεβρουαρίου μέσω του προφίλ μαζί με τον 18χρονο, προσέγγισαν 17χρονο μαθητή Λυκείου και του ζητούσαν να τους στείλει γυμνές φωτογραφίες, αποστέλλοντάς του γυμνές φωτογραφίες άλλων ατόμων, στην προσπάθειά τους να τον πείσουν. Επίσης του ζήτησαν να δεχτεί να συμμετέχει σε ασελγείς πράξεις έναντι χρηματικής αμοιβής 100 – 150 ευρώ.

Ο μαθητής επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία που οργάνωσε επιχείρηση για τη σύλληψη των δύο ανδρών. Χθες το απόγευμα, ο 18χρονος Λαρισαίος έφθασε με τρένο από τη Λάρισα στο Βόλο, προκειμένου να συναντηθεί με τον 17χρονο μαθητή και στη συνέχεια να πάνε και οι δύο στη Θεσσαλονίκη, όπου τους περίμενε σε ξενοδοχείο ο 45χρονος.

Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη κι αστυνομικοί εντόπισαν τον 45χρονο στο ξενοδοχείο. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα στα οποία περιέχονταν πορνογραφικό υλικό. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή http://www.ert.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.