kozan.gr: Το αποτέλεσμα που απομένει για να ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση στο Δήμο Κοζάνης είναι από το 272 εκλογικό τμήμα στο Βαλταδώρειο γυμνάσιο – Ο Λ. Ιωαννίδης βρίσκεται στη δεύτερη θέση με μόλις 19 ψήφους περισσότερες από τον Κ. Μιχαηλίδη (Φωτογραφία)

27 Μαΐου 2019
14:30

 

Το αποτέλεσμα που απομένει για να ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση στο Δήμο Κοζάνης είναι από το 272 εκλογικό τμήμα στο Βαλταδώρειο γυμνάσιο. Ο Λ. Ιωαννίδης βρίσκεται στη δεύτερη θέση με μόλις 19 ψήφους περισσότερες από τον Κ. Μιχαηλίδη.

11 σχόλια

  • Στο 271 και στο 273 πρώτος ήταν ο Ιωαννίδης, 2ος ο Μαλούτας και 3ος ο Μιχαηλίδης. Γιατί να είναι κάτι διαφορετικό στο 272;

    Κυριάκο γερά, σε περιμένει αναποδογύρισμα σάκων στο Πρωτοδικείο! Αλλά, χάσαμε!

    Κι εκεί που λέγαμε ότι το 2014 διώξαμε επιτέλους το Μαλούτα και τώρα πρέπει να διώξουμε τον Ιωαννίδη με το ΣΒΑΚ του και το WWF του, θα ξαναφέρουμε το Μαλούτα; Αυτή είναι η κόλαση της 2ης Κυριακής!

  • Άραγε ποσες χιλιάδες ψηφοφόροι είναι γραμμένοι σε αυτό το εκλογικό τμήμα και 22 ώρες μετά δεν έχει βγει το αποτέλεσμα…

  • Όταν ένας δήμαρχος “άξιος” κινδύνευσε ή κινδυνεύει να πάρει τελικά την τρίτη θέση δεν θα έπρεπε να χαίρεται ούτε αυτός ούτε ασφαλώς οι ψηφοφόροι του!!
    “Κοντός ψαλμός αλληλούια” όπως λένε στο χωριό μου και όλοι με τον Μαλούτα την επόμενη Κυριακή, για να καταλάβουν κάποιοι ότι βγήκαν εντελώς τυχαία και νομίζουν και συνεχίζουν να πιστεύουν ότι κάποιοι είναι…επειδή έκαναν μία χειραψία με τον “απερχόμενο” Πρωθυπουργό και τίποτε άλλο για την πόλη μας.
    Κυριάκο συγχαρητήρια πραγματικά για τον αγώνα σου!!
    Ο πόλεμος που δέχτηκες, ήταν ανήθικος, από άτομα που τελικά μόνο για τις καρέκλες νοιάζονται!
    Ένας ψηφοφόρος σου που θα ψηφίσει Μαλούτα και θα το χαρεί επίσης!!

  • Ιωαννίδης=Ο δήμαρχος με το μηδέν έργο. Στα αζήτητα φίλε την Κυριακή. Μαλούτα πάρτους τα σώβρακα. Οι ψευτοσυριζαίοι και φιλοσκοπιανοί στη θέση που τους αξίζει.
    Πάρε και τον φοβερό Δεσποτίδη με το φοβερό του ΣΒΑΚ. Ρίχτε λίγο διάβασμα έτσι για να μαθαίνετε. ΊΔΕ Φανάρια Μ.Αλεξάνδρου. Χαχα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.