Ο Γιώργος Τζέλλος σχετικά με την κατανομή των εδρών στο Δήμο Κοζάνης, μετά από δημοσίευμα του kozan.gr

28 Μαΐου 2019
12:16
Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω, ότι δεν εκλέγει ο Μαλούτας Δημοτικό Σύμβουλο στην Αιανή, αλλά η αξιοπιστία σας και μόνο  ήταν αρκετή για να το αποδεχθώ. Μπήκα όμως στο κόπο νυχτιάτικα και το επιβεβαίωσα κάνοντας εφαρμογή τα άρθρα 32 & 34 του ν. 3852/2010.
Είναι έτσι όπως το γράψατε εφόσον ο Μαλούτας εκλέγει ένδεκα και συγχαρητήρια για την ορθότητα των υπολογισμών σας. Λυπάμαι όμως που η πρώτη του πρώτου συνδυασμού  στην Δ.Ε. Αιανής, λόγω του εκλογικού συστήματος, δεν εκλέγεται. Και έχει τόσο πολλά να δώσει!  Θα χαρώ  να είναι αλλιώς…..
Τζέλλος Γιώργος

5 σχόλια

  • Νομίζω κάνεις λάθος. Πρώτα κατανέμεται η έδρα στην Δ.Ε. Υψηλάντη ως μονοεδρική που καταλαμβάνει ο πρώτος συνδυασμός και στη συνέχεια κατανέμονται οι υπόλοιποι σύμβουλοι στις υπόοιπες Δ.Ε.

  • Κύριε Τζέλλο, όποιος θέλει να προσφέρει μπορεί να το κάνει με πολλούς και ποικίλους τρόπους, δεν χρειάζεται ούτε να εκλεγεί ούτε να το διατυμπανίζει. Και επειδή πολλοί υποψήφιοι μιλουν για προσφορά και εθελοντισμό περιμένω να δω τι θα κάνουν μετά τις εκλογές είτε εκλέγονται είτε όχι

  • Ισχύει και αυτό που λέτε, έχω θαυμάσια εμπειρία από τους ανθρώπους του άδολου εθελοντισμού και της προσφοράς, αλλά αν και δεν είναι εντελώς ίδιο θυμίζω το:
    “Ἀρχή ἄνδρα δείκνυσι», λέγει ένα αρχαίο και σοφότατο ρητό. Αυτό σημαίνει: Δώσε εξουσία σε κάποιον για να δεις ποια είναι η ποιότητά του. Πώς ασκεί την εξουσία. Αν την ασκεί δημοκρατικά ή απολυταρχικά. Συνετός άρχων είναι αυτός πού ασκεί την εξουσία επί τη βάσει των νόμων και όχι κατά το θέλημά του.
    Αυτός πού σέβεται τούς νόμους και δεν θεωρεί ότι νόμος είναι το θέλημά του.
    Η άσκηση της εξουσίας αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα ενός ανθρώπου, την ψυχή, τα αισθήματα και τις ιδέες του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.