kozan.gr: Αποτελέσματα σταυροδοσίας, στο Δήμο Εορδαίας , σε 95 από 96 εκλογικά τμήματα

28 Μαΐου 2019
20:53

4 σχόλια

  • Λοιπόν, φίλες και φίλοι Πτολεμαϊδιώτες, εγώ θα πω το εξής και αν θέλετε με ακούτε. Εδώ και πολλές τετραετίες έχουμε διαπιστώσει ότι οι αντιδήμαρχοι και οι συνεργάτες του δημάρχου παίζουν ίσως το σημαντικότερο ρόλο στην υπόθεση Δήμος και έργα. Όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι, ως πρόσωπα ήταν μια χαρά άνθρωποι, και θεωρώ ότι κάναμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές, και μάλιστα πολλές φορές πέρα από κόμματα και αυτό μας τιμάει. Δυστυχώς όμως, λίγο παρακάτω από το δήμαρχο υπήρχε το απόλυτο χάος, σε επίπεδο, ικανότητες, μόρφωση. Αυτήν τη φορά, θα ήταν καλό θεωρώ να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στο κομμάτι αυτό . Ας μελετήσουμε καλύτερα ποιους θέλουμε να έχουμε για αντιδημάρχους, προέδρους δημοτικών επιχειρήσεων κλπ. Ας επιλέξουμε τους καλύτερους, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια ο καθένας. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, όσο καλός και αν είναι. Εγώ δεν ψήφισα κανέναν από τους δύο, στον Α γύρο. Τα κριτήριά μου θα είναι αυτά.

      • καλό είναι στο δήμο Εορδαίας να ασχοληθούν επιτέλους και με το προσωπικό που θεωρεί ότι έχει καπαρώσει τις θέσεις εξουσίας δια βίου. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν διευθυντές τοποθετημένοι από τον δήμαρχο 1σχεδόν 10 χρόνια χωρίς να έχουν γίνει ποτέ κρίσεις. Κάποιοι λένε ότι εκεί οφείλεται και η στασιμότητα της περιοχής καθώς η ανεπάρκεια μπλοκάρει τα έργα

  • Τα στελέχη του Ζαμανιδη μάλλον ατυχησαν να μας ξανασυστηθουν ως αθώες περιστερες.Στο καλό …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.