Κωνσταντίνος Ζήκας : Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας

29 Μαΐου 2019
09:00
Κανένα σχόλιο

Αγαπητές/οί συμπατριώτισσες/ες .,

Φίλες και φίλοι.,

Σας ευχαριστώ θερμά από καρδιάς όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με τη ψήφο σας , μέσα από τη συμμετοχή μου στις Δημοτικές εκλογές, στο συνδυασμό «συμμαχία ευθύνης» με υποψήφιο Δήμαρχο Βοΐου τον Δημήτρη Λαμπρόπουλο.

Η επαφή με όλους εσάς κατά την προεκλογική περίοδο ήταν μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για εμένα, συνειδητοποίησα ότι είναι η ώρα οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας να δηλώσουν παρόντες. Ο Γκαίτε έλεγε ότι «ο νέος άνθρωπος με την επανάσταση θα αρχίσει για να δικαιολογήσει την παρουσία του». Η συμμετοχή σήμερα των νέων είναι η ειρηνική επανάσταση. Είναι αυτή που κλείνει τον δρόμο στην αδιαφάνεια, στην αδιαφορία, στον αυταρχισμό και στην αδράνεια.

Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές , συμμετοχή παντού για να μιλήσουμε με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος…γιατί μας ενώνει όλους η αγάπη για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Κωνσταντίνος Ζήκας

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.