Eυχαριστήριο του Αντώνη Δημητρίου

29 Μαΐου 2019
12:41

 

Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 2130 ψηφοφόρους που με στήριξαν και με ψήφισαν στις εκλογές και συγκεκριμένα στην Π.Ε Κοζάνης. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγμένους συνυποψήφιους μου και να τους ευχηθώ καλή θητεία και δύναμη για το έργο που καλούνται να παράξουν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής μας Γιώργο Κασαπίδη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Με εκτίμηση

Αντώνης Δημητρίου

4 σχόλια

  • Συγχαρητήρια και σε σενα για τον αγωνα σου μπράβο σου και την αλλη τετραετία γερα για πρώτη θέση

  • Κύριε Δημητρίου:

    Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον έντιμο και καθαρό αγώνα σου.
    Θα ήθελα να σου πω ότι, έτσι έκρινε αυτή τη στιγμή ο κυρίαρχος λαός της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, έτσι ψήφισε.
    Έβαλες όμως γερά και σταθερά θεμέλια.
    Συνέχισε και εμείς θα είμαστε δίπλα σου.
    Το αξίζεις διότι είσαι λάτρης της πραότητας, της ηπιότητας, της σύνεσης, της συνεργασίας και της σύνθεσης.

  • Κ.Δημητρίου,

    δεν σας γνώριζα πριν τις εκλογές. Παρακολούθησα όλη την προεκλογική σας περίοδο, τις εμφανίσεις σας στα μέσα και είδα το βιογραφικό σας. Πραγματικά αξίζατε περισσότερο, πάντως να ξέρετε ότι έχετε κερδίσει πολύ κόσμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.