Λάζαρος Μαλούτας: “Πείτε επιτέλους την αλήθεια στον κόσμο κ. Ιωαννίδη – Σταματήστε τη διχαστική ρητορική, που προσβάλλει τους πολίτες”

29 Μαΐου 2019
13:05

Λίγες μέρες πριν την εκλογική μάχη της δεύτερης Κυριακής αισθάνομαι την υποχρέωση, να απευθυνθώ σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης, όχι για να παραθέσω τις προγραμματικές μας θέσεις, αλλά για να κάνω ξεκάθαρο το εξής:

Ο “Κλεισθένης”, για όσους ακόμη δεν έχουν προλάβει να ενημερωθούν, βάζει τέλος στην “ενός ανδρός αρχή” και στην “ενός συνδυασμού αρχή”.

Έτσι, λοιπόν, η επόμενη μέρα στο Δήμο Κοζάνης, σε ό,τι αφορά τη διοίκησή του, όποιος κι αν είναι δήμαρχος, δε θα θυμίζει τίποτα από τα παλιά, καθώς το νέο νομοθετικό καθεστώς επιβάλλει τις συνεργασίες, τις από κοινού αποφάσεις, τις συναινέσεις και τις συγκλίσεις.

Οι αναφορές λοιπόν σε πισωγυρίσματα, όπως παρουσιάζονται από την πλευρά του συνδυασμού του Λ. Ιωαννίδη, μέσω οπτικοακουστικού υλικού, που “κυκλοφορεί”, τις τελευταίες ώρες στα social media, δε μας αγγίζουν, διότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η τακτική αυτή όμως προσβάλλει όλους τους δημότες της Κοζάνης, καθώς πρόκειται για μια καθαρά παραπλανητική προπαγάνδα.

Το βέβαιο, κ. Ιωαννίδη, είναι πως “Η Κοζάνη δε γυρίζει πίσω” στο 2014. Γιατί το 2019, εφόσον μας δοθεί η εντολή, η διοίκηση στο Δήμο Κοζάνης δεν θα είναι μια προσωπική υπόθεση της “Ενότητας”, όπως επιχειρείτε ψευδώς να παραπληροφορήσετε τους πολίτες.

Θα είναι υπόθεση συνεργασίας, με δυνάμεις και άλλων συνδυασμών, που θα έχουν εκλεγεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Α’ Κυριακής, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη σας να καταφέρετε έστω και την τελευταία στιγμή ό,τι δεν καταφέρατε ήδη. Να πείσετε δηλαδή τους πολίτες. Όμως κ. Ιωαννίδη, όταν αναφέρεστε σε εμάς, φροντίστε να λέτε αλήθειες. Μην παρασύρεστε, ακόμη μια φορά, από λογικές και πρακτικές συνεργατών σας, που σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν λίγους μήνες και μάλιστα αναγκαστήκατε να ανακαλέσετε ή να δικαιολογήσετε κάποια από αυτά που σκοπίμως είχαν εκφραστεί για την παράταξή μας.

Σταματήστε επιτέλους τη διχαστική ρητορική και πείτε την αλήθεια στους πολίτες!

28 σχόλια

  • Αυτός πολλές αλήθειες είχε πει στο παρελθόν και άλλες τόσες θα πει και τώρα…Τι νομίζει πως μπορεί να κατηγορεί την Δημαρά του κ. Ιωάννιδη που έφτασε την Κοζάνη σε ένα επίπεδο.

  • όταν ένας Δημόσιος άρχοντας αγνοεί τις ανησυχίες των Πολιτών του Δήμου Κοζάνης και δεν στηρίζει τις επιλογές τους δεν είναι και ικανός να ζητάει την ψήφο μας.Έτσι απερχόμενε Δήμαρχε,ξέχασες το συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας και τώρα θέλεις και αξιώματα.

  • Στην ουσια παραδεχτηκε τι γινοταν μεχρι το ’14 και οτι οσο και να θελει δεν μπορει να το ξανακανει!

  • Πιο διχαστικος απο σενα; ποτε! Οι συνταξιουχοι σπιτια τους. Δωσε τη σκυταλη στην επομενη γενια

    • Τον χαιδευες όμως κ.Μαλουτα στην προεκλογική περίοδο.Εσυ ξέρεις τι σκεφτόμουνα..,….Τρέξε τώρα να κερδίσεις το χαμένο έδαφος…..κανένας από τους δύο . Λευκό.Αποχη

  • Βεβαίως με συνεργασίες θα διοικηθεί ο Δήμος. Αλλά θέλουμε και σύγχρονα μυαλά και μεθόδους. Δεν μας εγγυάται κανείς ότι άλλαξε ο Μανωλιός… δεν είδαμε κάτι καινούργιο κ. Μαλούτα…και σεις μόνο για το παρελθόν μιλάτε… τότε που κάναμε εκείνο και το άλλο..ωραία αυτό αποδοκιμάστηκε μια φορά πέστε μας κάτι καινούργιο…. και οι εκλεγέντες σύμβουλοι έχουν διοικήσει και τους ξέρουμε..οπότε όντως αν σας βγάλουμε δήμαρχο πάμε πάλι πίσω διότι την πρωτοβουλία θα έχει πάντα ο Δήμαρχος. άμα ήταν, δεν χρειαζόταν να βγάλουμε Δήμαρχο εμείς, ας τον έβγαζε το Δ. Συμβούλιο. Πρτς Μάρτη μ!

    • Δηλαδή με τον ιωαννίδη δεν θα διοικήσουν οι ίδιοι- νυν συμβουλοι? Με αυτούς πάμε μπροστά δηλαδλη?
      Θες και τα λες? Τουλαχιστον ο λαζος εχει και νεο-εκλεγμενους με δυνατότητες.
      Εξσλλου ο ιωαννίδης,νυν δημαρχος, εφτασε 2ο γυρο, καταιδρωμένος με 13 ψηφους διαφορά. Τα ξεχνάς τρολάκι?

  • Τα σύγχρονα μυαλά είναι του Ιωαννίδη ?? Άφησε την πόλη χωρίς αθλητικές εγκαταστάσεις Που είναι το κολυμβητήριο ?? Που είναι το διαλυμένο στρατιωτικο χωρίς κερκίδες ??

  • Μαλουτα ΓΙΑ το νερο ΔΕ λες τιποτα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ το ακριβοτερο ΣΤΗΝ Ελλαδα ισως και στον κοσμο ολο.ΓΙΑΤΙ;ΚΑΙ θελειςκαι ψηφο. ΟΙ υπηκοοι αρχισαν ΝΑ ξυπνανε. Παρτο χαμπαρι εσυκαι ΟΙ προθυμοι.

  • ΤΗΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΛΑΖΑΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΟΥΤΟΣ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΤΕΤΙΩΘΕΙ Ο ΑΟΥΤΟΣ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΟΥΤΟΣ
    Η ΚΟΖΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ.
    ΤΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΑΠ ΤΣ ΑΟΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΣ ΠΕΡΝ.

    ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ

  • Μην προσπαθείτε να περάσετε το ανταουτικο τάχα κλίμα για να επωφεληθειτε.Ειναι πλασματικό και το ξέρετε.Λιγη σοβαρότητα και από τους δύο.Ο λαός ξύπνησε.

    • ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΕΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
      ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

      • Ποιος μιλαει;Εσεις συνεχεια αναφερετε την υπεροχη σας.Ο Μαλουτας εχει πρωτα ποντιους στον συνδιασμο του.Αφηστε το ιδιο ποιημα Κουρασατε!

  • Και ξαφνικά έγινες δημοκρατικός και σε ενδιαφέρει το καλό του τόπου και οι συνεργασίες…..πήγαινε στο dedate λοιπόν…Εκεί θα ακούσουμε και την άλλη μεριά…φτάνει πια με τους μονολόγους που δημιουργούν λαϊκιστικους εντυπωσιασμού…

  • Κε Μαλούτα ξέρεις πολύ καλά ότι θα σε (ξανά) μαυρίσουμε, έχουν αφυπνισθεί τα πολιτικά ανακλαστικά σου και αντιλαμβάνεσαι την ήττα που έρχεται, γι’ αυτό και έχεις εξαπολύσει τέτοια λυσσασμένη επίθεση στον κο Ιωαννίδη;
    Συνέχισε έτσι και να είσαι βέβαιος για να μην πω βεβαιότατος ότι ο Ιωαννίδης θα ξεπεράσει το 60% της προηγούμενης φοράς.

  • Κύριε μαλουτα τα μόνα τα οποία προσαπτετε στην τωρινή δημοτική αρχή είναι το θέμα των πάγων και τα αδέσποτα. Δύο πράγματα σας παρακαλώ να απαντήσετε εσείς είτε αυτοί που σας υποστηρίζουν. Πρώτον, αν το αλάτι μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασία κάτω από 0 βαθμούς?? Γιατί θα τρελαθούμε τελείως με αυτά που λέτε και με τις καταγγελίες αναγνωστών. Ας το κάνω ξεκάθαρο.. Με θερμοκρασία κάτω από μηδεν ο πάγος δεν λιώνει ούτε με αλάτι. Α, λίγο ντροπή για τις φωτογραφίες με σκουπίδια καλυμμένα από χιόνι που ανεβάσατε.. Σεβασμός στους εργαζόμενους γενικά. Και δεύτερον, πείτε μας λίγο που δίνατε λεφτά για τα αδέσποτα? Ποιος τα μάζευε, με τι κόστος και νομιμότητα? Αν και από όσο θυμάμαι μια χαρά αδέσποτα είχαμε και τότε!! Και κάτι τελευταίο… Τα αδέσποτα δεν γεννιούνται τόσο μεγάλα, κουτάβια δεν είδαμε ποτέ.. Ψάξτε να βρείτε από πού και πώς εμφανίζονται καινούρια ΕΝΉΛΙΚΑ σκυλιά.

  • Ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε από την Κοζάνη με 0 έργο θέλει να παραμείνει στην καρέκλα …Είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν και ήταν κατά των συλλαλητήριων για το ξεπούλημα τις Μακεδονίας μας Ιωαννίδη ήρθε η ώρα να φύγεις οι Πρέσπες είναι η τιμωρία σας

    • Συγχαρητηρια για τα σχολια σου .Αξιο το δημηνο που θα παρεις .Ελπιζω να ειναι στην καθαριοτητα για να μαζεψεις την λασπη που πετας τοσο καιρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.