O Ζευκλής Χρήστος «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» για debate: “O κ. Κοσμίδης έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις που έγιναν από τα ΜΜΕ της περιοχής μας”

29 Μαΐου 2019
17:44
Κανένα σχόλιο

 

Βρισκόμαστε λίγο πριν την τελική αναμέτρηση για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Βοΐου. Από την αρχή του προεκλογικού αγώνα, στόχος μας ήταν και είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση του λαού του Βοΐου για το πολιτικό σχέδιο και το πρόγραμμα της «Δύναμης Επανεκκίνησης». Αυτό θεωρούμε πως επιβάλλεται από την προεκλογική διαδικασία. Το πρόγραμμα μας είναι η δύναμη μας και για αυτό τον λόγο θέλουμε να το επικοινωνήσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η αναμέτρηση της Κυριακής, αναφέρεται ξεκάθαρα πλέον, στο πρόσωπο το οποίο θα κληθεί να ηγηθεί της νέας δημοτικής αρχής. Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη, να μπορέσει ο λαός του Βοΐου πριν πάει στις κάλπες να έχει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση των δύο υποψηφίων. Εμείς από την πρώτη στιγμή που μάθαμε τα αποτελέσματα, επιζητήσαμε έναν τέτοιο διάλογο. Ένα debate μεταξύ των επικεφαλής των δύο συνδυασμών.

Με έκπληξη όμως διαπιστώνουμε ότι ο κ. Κοσμίδης, έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις που έγιναν από τα ΜΜΕ της περιοχής μας. Δεν μπορεί παρά να προξενεί ερωτηματικά η ξαφνική αλλαγή στάσης του, και η αποφυγή του διαλόγου. Σε μία κρίσιμη καμπή για το Βόιο ο διάλογος θα πρέπει να επικρατεί παντού και πάντα.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως τις τελευταίες μέρες που μας απομένουν για να κλείσει αυτή η μακρά και επίπονη περίοδος, ο κ. Κοσμίδης θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα δεχθεί να συμμετάσχει στο debate. Συμμεριζόμαστε την πίεση του χρόνου, άλλωστε και εμείς στον ίδιο στίβο τρέχουμε. Όμως η ορθή πληροφόρηση των συνδημοτών μας θα πρέπει πάντα να αποτελεί απαράβατη προτεραιότητα.

Εμείς εξ’ αρχής δηλώνουμε ότι επιθυμούμε και θα είμαστε παρόντες σε ένα τέτοιο διάλογο.

Αναμένουμε την απάντηση του κ. Κοσμίδη.

Ζευκλής Χρήστος

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.