Γ. Καραβασίλης: “Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον νέο Δήμαρχο που θα επιλέξουν οι Δημότες ελεύθερα την Κυριακή 2 Ιουνίου”

30 Μαΐου 2019
11:13

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες. Σε μία ωραία συνάντηση, συζήτηση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού μας Μπροστά για την Εορδαία καταλήξαμε , πώς το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μας ικανοποιεί μας κάνει πιο δυνατούς να συνεχίσουμε είμαστε μια δυνατή παράταξη με λόγο και παρουσία στα δρώμενα του Δήμου μας.

Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον νέο Δήμαρχο που θα επιλέξουν οι Δημότες ελεύθερα την Κυριακή 2 Ιουνίου. Η συνεργασία μας θα είναι για το καλό του τόπου μας, πάνω σε προγραμματική βάση, για τα προβλήματα που αφορούν :

1.Την οργάνωση και στελέχωση των υπηρεσιών για να χτίσουμε ένα σύγχρονο Δήμο Εορδαίας ανοιχτό στους πολίτες.

2.Για την καθημερινότητα και την ποιότητα Ζωής ,να αλλάξουμε εικόνα στον παρατημένο Δήμο στην πόλη και τις κοινότητες.

3.Να εξασφαλίσουμε την συνεχή τροφοδοσία και λειτουργία της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΗΣ από τον ΑΗΣ Καρδιάς, μέχρι την λειτουργία της 5ης μονάδας.

4.Να δώσουμε πολιτιστική ταυτότητα και εξωστρέφεια στο Δήμο μας με ανάλογες δράσεις.

5.Να αξιοποιήσουμε αναπτυξιακά τον χώρο της ΑΕΒΑΛ.

6.Να δώσουμε έμφαση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

7.Με αναπτυξιακές παρεμβάσεις στους άξονες Αγ. Παρασκευής, Βερμίου, Μουρικίου, Βλάστης. Να χτίσουμε όλοι μαζί ένα δυνατό σύγχρονο Δήμο Εορδαίας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψουμε και θα συμβάλουμε με τις θέσεις, τις προτάσεις μας και την παρουσία μας για να πάμε βήματα Μπροστά για την Εορδαία μας.

Απομένει στους Δημότες και Δημότισσες την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 ελεύθερα να αποφασίσουν τον νέο Δήμαρχο Εορδαίας. Ευχαριστώ.

2 σχόλια

  • Μπράβο κ. Καραβασίλη για την πολυ υπεύθυνη στάση σας. Ελπίζω και ο νέος δήμαρχος να έχει διάθεση συνεργασίας.

  • Ελπίζουμε η δήλωση αυτή στήριξης στο νέο Δήμαρχο Εορδαίας να μην συνοδευτεί από ανάληψη αντιδημαρχείας ( των 1710 ευρώ ανά μήνα x 4 χρόνια ) γιατί μετά θα αρχίσουμε να κάνουμε δεύτερες σκέψεις κ. Καραβασίλη.

    Εάν διαβάσετε το σχόλιό μου θα ήθελα μια σαφή απάντηση.

    Ένας ψηφοφόρος του συνδυασμού σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι