Ευχαριστήριο του Ιωάννη Δίκα

30 Μαΐου 2019
11:57

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με την πραγματικά πολύτιμη ψήφο σας και με εμπιστευθήκατε να σας εκπροσωπήσω στο νέο Δ.Σ. του Δήμου Εορδαίας. Η τιμή που μου κάνατε είναι μεγάλη, όπως επίσης και η ευθύνη που επωμίζομαι. Έχω όμως πλήρη επίγνωση αυτής και, όπως μέχρι τώρα, πιστεύω θα ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του δύσκολου αυτού νέου ρόλου μου. Εξάλλου γνωρίζετε πως το έχω ήδη πράξει στις έως τώρα θεσμικές θέσεις που εσείς μου αναθέσατε.

Την Κυριακή επιλέγουμε μεταξύ δύο φιλοσοφιών. Από τη μία έχουμε το κατεστημένο, των “επαγγελματιών” πολιτικών, το οποίο συντηρεί τη διαπλοκή. Από την άλλη έχουμε το νέο, το άφθαρτο που ανιδιοτελώς θέλει να προσφέρει. Οι πολίτες πλέον έχουμε την ευθύνη της επιλογής. Το μέλλον του Δήμου βρίσκεται στα χέρια μας.

Σας καλώ λοιπόν στην ομιλία την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, όπου η Αυριανή Δήμαρχος Αθηνά Τερζοπούλου θα απευθυνθεί στο λαό της Εορδαίας, στην τελευταία της ομιλία πριν από την κάλπη. Επίσης, σας καλώ να συμμετάσχετε την Κυριακή στην ουσιαστική και καθοριστική εκλογική διαδικασία για να αναδείξουμε Δήμαρχο Εορδαίας για την επόμενη τετραετία την Αθηνά Τερζοπούλου. Μία επιτυχημένη επαγγελματία, δυναμική και άφθαρτη, με γνώση των θεμάτων του Δήμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με εκτίμηση,
ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος
με το συνδυασμό «Δημιουργούμε Μαζί!»

Δίκας Γ. Ιωάννης

6 σχόλια

  • Πιο πολωτικό ευχαριστήριο δεν έχω διαβάσει. Εεε ο κόσμος πήγε στο φεγγάρι κι εσείς ακόμα μαλώνετε για τις εκλογές φτάνει πια

  • κι εσενα μαζι ρε φιλε!! σε ξερουμε Δικα σε ξερουμε!! εσυ δεεν εισαι κατεστημενο; μια ζωη στα πραγματα!!! σαν το μητσοτακεικο ενα πραγμα!!

  • Η προσωποποίηση της διαπλοκής μιλάει για διαπλοκή!!!!! Το νέο και το άφθαρτο είσαι εσύ;;;;;; Ποιον κοροιδευετε; Μάλλον τον εαυτό σας!!!!!

  • Η προσωποποίηση της διαπλοκής μιλάει για διαπλοκή;;;;;;
    Το νέο και το άφθαρτο είστε εσείς;;;;;
    Ντροπη ρε παιδιά…….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.