kozan.gr: Ώρα 21:20: Η δήλωση του νέου δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα: “Ευχαριστώ τους πολίτες της Κοζάνης” (Bίντεο)

2 Ιουνίου 2019
21:33

Η δήλωση του νέου δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα: “Ευχαριστώ τους πολίτες της Κοζάνης”.

28 σχόλια

  • Κ από αύριο λοιπόν οι δρόμοι της Κοζάνης θα γίνουν Λος Άντζελες, το κάπνισμα θα το επαναφέρει στα μαγαζιά, θα πάρει πίσω το όνομα Μακεδονία,τα αδέσποτα θα βρουν στέγη κ πάει λέγοντας α ρε Μαλουτα πως κοροϊδεύεις έτσι τον κόσμο.

    • Τουλάχιστον θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι , δε θα περπατάμε από τον ΟΣΕ και το καμίνι να πάμε στα σπίτια μας επειδή κάποιοι σχεδίαζαν πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου και μετατροπη των κυριων δρομων σε οδους ηπιας κυκλοφοριας.

      • Αχαχαχαχα ναι ναι έτσι να νομίζεις έχετε να φωνάξετε κ να μετανιώσετε που τον ψηφίσατε αλλά εδώ είμαστε για να γελάμε με αυτά που θα γράφετε, αντε η Κοζάνη με τον Μαλουτα τώρα Λος Άντζελες αχαχαχαχαχαχα

  • Μην είσαι σαν τον Λευτέρη,εσεί να κανείς τη διαφορά στην κοζανη την αγαπημένη μας Μακεδονίτικη πόλη. Άντε και με το κρύο τα σχολεία κλειστά .Μαθητης του 8 γυμνασίου κοζανης

  • Πρωτη φορα στις εκλογες φετος και δηλωνω πληρως απογοητευμενη.Ιδεολογιες περι προπαγανδας,λαϊκισμου,χειραγωγησης επιβεβαιωθηκαν.Προσωπικα ντρεπομαι εκ μερους των πολιτων Κοζανης για την ελλιψη παιδειας που απεδειξαν καθως και για τον ρατσισμο τους απεναντι στο ποντιακο στοιχειο.Συγχαρητηρια κυριε Λαζαρε ευχομαι να μην επαναλαβατε τα λαθη που στοιχισαν για την Κοζανη.Θελω να εκφρασω τα συγχαρητηρια μου στον κυριο Ιωαννιδη για το ηθος και την αξιοπρεπεια του.Το εργο του τουλαχιστον για εμαα τη νεολαια που ειμαστε πολιτικα ανεξαρτητοι εγινε αισθητο.Σημερα ο κυριος Ιωαννιδης εδωσε ενα μαθημα ανθρωπιας

    • Μπραβο κοπελα μου.Η ελποδα για ενα καλυτερο μελλον ειστε εσεις.Οι νεοι που χωρις πολιτικες ταυτοτητες ξερουν να κρινουν.

    • Μικρουλα μαλλον εσυ πασχεις απο ελλειψη παιδειας που ηθελες τον Λευτερακη για δημαρχο. Αντε και με το καλο στο ΤΕΙ που στην καλυτερη περιπτωση θα πιασεις.

      • Κυριε ή κυρια μου αυτη σας η συμπεριφορα δειχνει ελλειψης ηθικης απο μερους σας.Ντρεπομαι που στη συγχρονη κοινωνια υπαρχουν ανθρωποι που προκειμενου να υποστηριξουν τα ‘θελω’τους προσβαλλουν τους αλλους

    • Που το ειδες το ηθος κ την αξιοπρεπεια του;Ο κ.Μαλουτας ειναι ανθρωπος με ευγενεια και σεβασμο προς ολους.

  • Ποια ηταν τα εργα του για την νεολαια ? Το κλειστο κολυμβητηριο ? Η κατασταση ολου του ΔΑΚ? Η κατασταση στις παιδικες χαρες ? Οι αγελες τα τσοπανοσκυλα στην Ιωνιας εξω απο τα σχολια?

    • Μην ανησυχείτε , μετά το Βελβεντο θα ξανά τροποποιηθεί ο Καλλικρατης και θα ενσωματωθειτε με τα Καιλαρια όσοι θέλετε …..

  • Αχαχαχαχα καθόλου φυσικά εγώ πάλι στην δουλεία μου θα πάω εσείς να το σκεφτείτε που θα κράζετε πάλι τον Μαλουτα.

  • Για οσους ειδαν εργα επι ιωαννιδη, ενα εχω να πω:γνωριζω εναν καταπληκτικο οφθαλμιατρο. Για κοιταχτητε λιγο…. Και απο σεπτεμβριο, αντε γεια…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.