kozan.gr: Ο Π. Πλακεντάς δήμαρχος Εορδαίας με 53,37% – Στο 56,19% η αποχή- Τα επίσημα αποτελέσματα σε 96 από 96 εκλογικά τμήματα

2 Ιουνίου 2019
23:05

Ο Π. Πλακεντάς δήμαρχος Εορδαίας με 53,37% – Στο 56,19% η αποχή- Τα επίσημα αποτελέσματα σε 96 από 96 εκλογικά τμήματα.

11 σχόλια

    • Οι πολίτες της Εορδαιας επέλεξαν Άξιο Δήμαρχο! Έναν Δήμαρχο που μπορεί να συνθέσει να βρει τους κατάλληλους και να συνεργαστεί με όλους , για την Πτολεμαιδα και την Εορδαια που τόσο αγάπησε! Καλή αρχή Παναγιώτη σε εσένα και τους συνεργάτες σου!

      • Την Εορδαία που τόσο αγάπησε…???
        Εγώ 10 χρόνια δεν τον είδα πουθενά;;
        Σε ένα καφέ, σε μια λαϊκή, σε ενα bar, σε μια εκδήλωση, σε μια παρέλαση, σε μια εκκλησία…ΠΟΥΘΕΝΑ

        Παρόλαυτα. Καλή επιτυχία.
        ΕΞΕΛΕΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!

  • Σας τα λεγα και κοροϊδεύατε. Ο Πλακεντάς ήταν ο μοναδικός που πήρε το χρίσμα από τον ίδιο το Σαββίδη τον αυριανό πρωθυπουργό της Βορείου Ελλάδας. Εδώ γίνεται ό,τι πει ο Σαββίδης.

  • Το μεγάλο στοίχημα του κ. Πλακεντα είναι να μπορέσει να εφαρμόσει στον Δήμο ένα πρόγραμμα που θα έχει καθολική αποδοχή.Με 13 στους 33 συμβούλους στο ΔΣ υπάρχουν δύο τρόποι . Ο “υπογειος” ( ήδη κάποιος αυτοπροταθηκε για αντιδήμαρχος προσφέροντας τους συμβούλους του ) και ο φανερός . Ελπίζω ως πτολεμαιδιωτης να επιλέξει τον δεύτερο τρόπο. Η πόλη δεν έχει την πολυτέλεια για αλλά τέσσερα χαμένα χρόνια ούτε για αναβίωση γνωστών τακτικών.
    Καλή επιτυχία.

    • Ο καλύτερος τρόπος είναι να αποτανθει στον Κοκκινιδη, έτσι για να υπάρχει και μία συνέχεια στην συνεργασία

  • Ενα μεγαλο μπραβο στους ψηφοφορους της εορδαιας βγαλενε εναν δημαρχο που δεν εκανε τιποτα για την πολη εδω και 5 χρονια σαν αντιπεριφερειαρχης θα κανει σαν δημαρχος τη ιδια κουταλα πηρε απο την περιφερεια στην πτολεμαιδα περαστικα σας.Για μενα οποιος και να εβγαινε το ιδιο θα ητανε.

    • ευτυχως δε βγαλαμε την αλλη!! πιο αριβιστρια δεν υπαρχει!! μας τρελανε στα τηλεφωνα ενω δεν γνωριζομαστε!! απου ειχε τα κινητα μας με ποιο θρασος ζητουσε ψηφο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.