Ωραίες εικόνες: Η επίσκεψη του Βασίλη Κωνσταντόπουλου στον Χρήστο Ελευθερίου και τα συγχαρητήρια στο νέο δήμαρχο Σερβίων (Βίντεο)

3 Ιουνίου 2019
05:58

 

Η επίσκεψη του Βασίλη Κωνσταντόπουλου στον Χρήστο Ελευθερίου και τα συγχαρητήρια στο νέο δήμαρχο Σερβίων.

 

5 σχόλια

  • Τυχεροί οι Δημότες των Σερβίων που έχουν ανθρώπους με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ήθος στην διοίκηση. Ενώ εμείς στην Πτολεμαΐδα….

  • χμ δυστυχώς η νέα δημοτική αρχή δεν φημίζεται για την αβρότητα που επέδειξε ο Κωνσταντόπουλος
    Είναι ενδιαφέρον πάντως ότι και στην Κοζάνη και στα Σέρβια κέρδισε η άποψη “δικό μας παιδί”.
    Στην Κοζάνη το νέο δημοτικό συμβούλιο έχειι ανθρώπους που ξέρουν την αυτοδιοίκηση. Στα Σέρβια οι δικοί μου άνθρωποι εκεί πέρα κρατάνε πολύ πολύ μικρό καλάθι.

  • Πήγε να σώσει την παρτίδα…Ο λαός αποφάσισε και κάποιους δεν τους φοβίζει Ούτε η λαϊκή ετυμηγορία…

  • Όση Λάσπη και να προσπάθησαν να ρίξουν τις τελευταίες μέρες στον Χρήστο Ελευθερίου, όση διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση επιχειρήσανε και κάνανε απομονώνοντας μεμονωμένες φράσεις του, ο κόσμος δεν παρασύρθηκε στο πρόστυχο παιχνίδι τους. Οι πολίτες είδαν, έκριναν και αποφασίσανε. Συγχαρητήρια στο Νέο Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου η Νίκη ήταν δίκαιη και Άξια.

    • Όντως, η νίκη ήταν δίκαιη. Όμως, για το αν ήταν άξια, θα παραθέσω την λαϊκή ρήση “άσπρος κ…ς, μαύρος κ…ς, στο ποτάμι φαίνεται”! Τώρα θα φανεί η πραγματικότητα και τα “ταλέντα” που θα συμβουλεύουν τον κο Ελευθερίου! Θα κριθεί και αυτός, όπως κρίθηκαν και όλοι οι προκάτοχοί του!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.