Γ΄ Εθνική: 12η αγωνιστική – Ήττα ντροπής για τον Εορδαϊκό. Έχασε με 7-1 από την Καλαμαριά στην Πτολεμαΐδα

11 Δεκεμβρίου 2016
18:18
Κανένα σχόλιο

Μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία του γνώρισε σήμερα ο Εορδαϊκός και μάλιστα εντός έδρας. Η ομάδα της Πτολεμαϊδας έχασε με 7-1 από την πρωτοπόρο Καλαμαριά και σίγουρα αυτή η ήττα δε θα περάσει απαρατήρητη από τους φίλους του Εορδαϊκού και όχι μόνο… Ο Φούφας δεν τα κατάφερε στη Νάουσα και έχασε με 1-0.

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δόξα Προσκυνητών-ΑΟ Καρδίας  1-2
Εορδαϊκος-Απόλλων Καλαμαριάς  1-7
Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-3
Νέστος Χρυσούπολης-Ορφέας Ξάνθης  1-0
Δόξα Δράμας-Αλμωπός Αριδαίας  3-0
Νάουσα-Μακεδονικός Φούφα  1-0
Καβάλα-ΑΕ Ποντίων Βατολ  1-0

Ρεπό: Απόλλων Παραλιμνίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Καλαμαριάς 27

Λαγκαδάς 25

Δόξα Δράμας 24

Νέστος Χρυσούπολης 20

Ορφέας Ξάνθης 17

ΑΟ Καρδίας 15

Αριδαία 14

Φούφας 14

Καβάλα 14

Νάουσα 14

Καμπανιακός 13

Απ. Παραλιμνίου 10

Δόξα Προσκυνυτών 8

Εορδαϊκός 7

ΑΕΠ Βατολάκκου 5

Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει -3 βαθμούς. (Αφαιρέθηκαν οι βαθμοί για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα με την ΑΕΠ Βατολάκκου)

Θανάσης Τέγος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.