kozan.gr: Τα αναλυτικά αποτελέσματα σταυροδοσίας για τη Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης – Πρώτος – και νέος πρόεδρος – ο Γιάννης Γρηγοριάδης – Το μήνυμά του

6 Ιουνίου 2019
13:27

Τα αναλυτικά αποτελέσματα σταυροδοσίας για τη Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης.  Πρώτος – και νέος πρόεδρος – ο Γιάννης Γρηγοριάδης. To μήνυμα του νέου Προέδρου: “10.818 συμπολίτες μας έδωσαν τη δύναμη να δημιουργήσουμε την πιο ισχυρή Δημοτική Κοινότητα στη Δυτική Μακεδονία ! Το ποσοστό που πήρε ο συνδυασμός μας «ΚΟΖΑΝΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» 85% μας γεμίζει με θάρρος, αισιοδοξία και δύναμη για να δημιουργήσουμε μια ΠΟΛΗ πρότυπο, ευρωπαϊκή και λειτουργική για όλους τους πολίτες !! ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ από κάτω προς τα πάνω ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ”.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ‘ΚΟΖΑΝΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ’ 10.818 85% 9 ΕΔΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1787

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ 1548

ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 1533

ΛΑΖΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 1424

ΜΠΙΛΙΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1210

ΜΑΝΩΛΑ ΒΟΥΛΑ 1140

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΜΑΡΚΟΣ 978

ΜΠΑΜΠΟΣ ΧΑΡΗΣ 942

ΧΛΙΑΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 914

ΜΩΡΑΙΤΗ ΕΥΗ 837

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 782

ΜΑΝΟΥ-ΓΙΟΛΔΑΣΗ ΑΓΓΕΛΑ 675

ΓΚΙΡΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 626

Ένα σχόλιο

  • Για να μην ξεχνιόμαστε, το 85% δεν λέει και πολλά, αφού οι συνδυασμοί ήταν μόνο δυο κι ο άλλος ήταν του ΚΚΕ. Ώρα είναι να πανηγυρίζει κι η άλλη παράταξη πως πήρε 15%!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.