Οδηγίες
0 από 9 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Αναμειγνύουμε το νερό με το νισεστέ.
-
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα κεράσια (χωρίς κουκούτσια) μαζί με την ζάχαρη και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους.
-
Προσθέτουμε το νισεστέ και ανακατεύουμε μέχρι που να πήξουν.
-
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
-
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
-
Βάζουμε το γιαούρτι, το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε.
-
Απλώνουμε πραλίνα στις βάφλες και κάνουμε μία στρώση σε ταψί 30χ22 εκατοστά
-
Βάζουμε την μισή κρέμα, τα μισά κρύα κεράσια και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία ακόμα μία φορά.
-
Διατηρούμε στο ψυγείο.