Η #Τοπική_Διοίκηση_Κοζάνης της #Διεθνούς_Ένωσης_Αστυνομικών διοργάνωσε την “3η #Εθελοντική_Αιμοδοσία”, την Τρίτη 04-06

7 Ιουνίου 2019
16:41

Η #Τοπική_Διοίκηση_Κοζάνης της #Διεθνούς_Ένωσης_Αστυνομικών διοργάνωσε την “3η #Εθελοντική_Αιμοδοσία“, την Τρίτη 04-06-2019, στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε η πρόεδρος Ρώμα Φωτεινή σε όλους τους συμμετέχοντες εθελοντές αιμοδότες, καθώς και στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Σιόρεντα Δημήτριο και στο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικό Διευθυντή Κεραμά Θεόδωρο, για τη διαρκή συμπαράστασή τους στις πρωτοβουλίες της #Τοπικής_Διοίκησης_Κοζάνης.

Επίσης, η πρόεδρος ευχαρίστησε και το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στην πραγματοποίηση της αιμοδοσίας.

…Επειδή 10 λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να χαρίσουν ΖΩΗ, ας τ΄ αφιερώσουμε για τον συνάνθρωπό μας…

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.