Βούλιαξε η λαχαναγορά (είσοδος Σιάτιστας) από κόσμο και μηχανές – Το 10ο πάρτι του ΜΟΣ. Μηχανές, καμμένα λάστιχα, μουσική και πυροτεχνήματα (Bίντεο & Φωτογραφίε΅)

9 Ιουνίου 2019
07:05

 

Η 10η συνάντηση μοτοσικλετιστών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε ότι αφορά συμμετοχές συλλόγων από όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το πάρκο του Αγίου Νικάνορα, και διασκέδασε με τη μπάντα «Φιάσκο» από την Πτολεμαΐδα.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από την κάμερα του siera fm…

5 σχόλια

  • Οδηγάω μηχανή μια ζωή, πολλά χρόνια. Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι προσφέρουν αυτού του είδους οι συναντήσεις και γιορτές και για ποιόν λόγο γίνονται, πέρα από το άλλη μια ευκαιρία για πανηγύρι . Ούτε όταν ήμουν πιο μικρός. Γιατί πρέπει, να γιορτάσω κάτι (τί άραγε;) παρέα με κάποιον άλλο, επειδή μόνο και μόνο έχουμε αυτό το κοινό; Να οδηγαμε μηχανή… Τέλος πάντων, αφού αρέσει σε κάποιους και τους προσφέρει κάτι, η γνώμη μου περισσεύει. Καλά να περνάτε φίλοι.

  • ετοιες συναντησεις εχουν ως αποτελεσμα ηχορυπανση. Μαζευτειτε και παντε ενα μεγαλο ταξιδι εκει θα φανει η ομαδικοτητα σας οχι με το παρκαρισμα πανω στα πεζοδρομια και καφε απεναντι στην καφετερια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.