Γ. Ιωαννίδης στο kozan.gr για τη δήλωση στήριξης τού Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στον Λ. Ιωαννίδη: “Ίσως να μην άρεσε στους πολίτες. Ίσως να ήταν κι αυτός ένας από τους σημαντικότερους λόγους που βρεθήκαμε στα έδρανα της αντιπολίτευσης – Για μένα ο κυριότερος λόγος της μεγάλης διαφοράς, του 55% – 45%, ήταν η μεγάλη αποχή που υπήρξε” (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2019
12:47

 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε, στο kozan.gr, το πρωί της Κυριακής 9/6, ο Γ. Ιωαννίδης, ρωτήθηκε κι απάντησε σχετικά με τους κυρίαρχους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή του, ηττήθηκε ο συνδυασμός “Κοζάνης – Τόπος να Ζεις” στην εκλογική μάχη της δεύτερης Κυριακής. Δείτε τι είπε συγκεκριμένα για τη δήλωση στήριξης τού Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στον Λ. Ιωαννίδη, το αν έπαιξε κάποιο ρόλο αρνητικό, γι’ αυτούς, η διαδικασία επανακαταμέτρησης που ζήτησε ο συνδυασμός του Κ. Μιχαηλίδη, καθώς και το μεγάλο ποσοστό αποχής.

11 σχόλια

  • Μήπως δεν κατάλαβες καλά ότι το 45% δεν είναι δικό σας παρά μόνο το 15%; Λάθος ερμηνεύεις τα νούμερα. Μην μπλέκεις…. Την πρώτη Κυριακή τι εισπράξατε.

  • Ήσασταν δημοτική αρχή από αντίδραση του κόσμου απλά τα πράγματα κ.Ιωσννιδη Ούτε κι εσείς πιστεύατε ότι υπήρχε περίπτωση να διοίκησε τε το Δήμο Επιστρέψαμε στη φυσιολογικοτητα

  • Συνήθως η άποχη είναι μοιρασμένη οπότε πάλι θα χάνατε …Η απάντηση είναι στο κλείσιμο του κολυμβητηρίου στους άθλιους από λακούβες δρόμους στο στρατιωτικό χωρίς κερκίδες και σε άπειρα σκυλιά παντού …Α Γιάννη βγες και μια βόλτα μέχρι άργιλο να δεις τα τεράστια χόρτα στον ποδηλατόδρομο …

    • Ναι βεβαια οι νεοι τρωνε κουτοχορτο δε βλεπουν τι κανατε 5 χρονια , πονταρατε στην ευπιστια τους αλλα δεν ειναι χαζοι

  • Σας τίμησε ο ΣΥΡΙΖΑ με πολλούς και διάφορους τρόπους και σας ψήφισε μαζικά παρά τις αντιδράσεις για τον υποψήφιο δήμαρχο και ορισμένους υποψήφιους(δες την 1η οκτάδα πλην της αφεντιά σου).. Νομίζω χρειάζεται να κάνετε σε βάθος ανάλυση ότι 2 στους 10 πολίτες σας ψήφισαν στην πρώτη ψηφοφορία και αυτοί ήταν σχεδόν αποκλειστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

  • Ουτε ο συριζα φταιει ουτε κανεις αλλος παραγοντας Γιαννακη, εσεις και μονο εσεις φταιτε γιατι δεν αξιοποιησατε επαρκως το ΕΣΠΑ και χαθηκανε πολλα χρηματα για τον ολο το δημο.

    Ο συριζα φταιει που εσεις καταντησατε την πολη μεσα οεοσκοτεινη απο τον ελλειπη φωτισμο??? ο μονος δρομος που κανατε να χαιρεται ο πολιτης να περπατα ειναι ο δρομος του ξενια με τον φωτισμο led , σχεδον οι περισσοτεροι δρομοι ειναι μεσα στο σκοταδι .

    Καθηστε και καντε μια αυτοκριτικη και εσεις και αφηστε τα παραμυθια για το οτι φταιει ο συριζα

    Να σου θυμισω οτι στην πατρα δημαρχος ειναι κομμουνιστης και μαλιστα πατριωτης μας ,αλλα βλεπεις αυτος νιαζεται για τον δημο του ενω εσεις νιαζοσταταν για τις προσωπικες προβολες σας

    Οπως ειπε και ενας φιλος μου ο Κουμφουκιος
    Ο ανώτερος άνθρωπος είναι σκληρός με τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος είναι σκληρός με τους άλλους

    • Αρτεμη είσαι δυνατός κονδυλοφόρος.. βέβαια οι ανακρίβειες σου δεν έχουν όριο (βλέπε εσπα).. προφανώς και δεν λες τπτ για τα οικονομικά του δήμου.. τα χρέη στην τοπική αγορά.. την αλλαγή νοοτροπίας της πόλης από επαρχιακή σε μητροπολιτικη.. στις εκδηλώσεις είτε αθλητικές είτε πολιτιστικές.. και πολλά άλλα.. ξεχνάς πως ήταν η πόλη πριν 5 χρόνια.. θα τα ξαναθυμηθείς σε λίγο..

      • Τέλος η λασπολογία και η προπαγάνδα!
        Αν τα είχατε κάνει τόσο καλα ολα,θα ξαναβγαινατε, αλλά μαλλι…
        Θα δούμε απο Σεπτέμβρη το ποιος ήταν νοικοκυρης και ποιος πονηρουλης…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.