Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την στήριξη που μου παρείχατε και την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπο μου κατά τις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Κατά την πρώτη μου συμμέτοχη σε εκλογική διαδικασία με τον συνδυασμό «Ανατροπή – Δημιουργία» με συγκίνησε ιδιαίτερα η αντιμετώπιση και η θετική σας διάθεση, ανεξάρτητα από την τελική σας επιλογή και απόφαση.

Το ταξίδι για την επίτευξη του στόχου της εκλογής του συνδυασμού μου και της προσωπικής μου εκλογής είχε στοιχεία ευγενούς άμιλλας, χαράς, λύπης, αγωνίας και άλλων έντονων συναισθημάτων. Ήταν ένας πραγματικός αγώνας του ωραίου και του καλού.

Η επόμενη ημέρα των εκλογών με βρήκε να έχω αποκτήσει πολλούς και καλούς νέες και νέους φίλους, πολύτιμη εμπειρία και μία σημαντική παρακαταθήκη για την περαιτέρω πορεία μου στον στίβο της ζωής.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θοδωρή Καρυπίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε, άλλα και όλους τους ανθρώπους που υπήρξαν αρωγοί της προσπάθειας μου. Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στην εκλογική διαδικασία, που είναι η γιορτή της δημοκρατίας, και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο των νεοεκλεγμένων και στους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης.

Με εκτίμηση,

Θεοχάρη Στέλλα