ΕΣΗΕΑ: Πρώτη η συντοπίτισσά μας, από τη Νέα Νικόπολη Κοζάνης, Μαρία Αντωνιάδου στις εκλογές των δημοσιογράφων

14 Ιουνίου 2019
09:58

 

 

Την πρώτη θέση κατέλαβε στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ κατέλαβε ο συνδυασμός Ενωμένοι Δημοσιογράφοι.Τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία που προκύπτουν από την καταμέτρηση στην ΕΣΗΕΑ, δείχνουν ότι οι έδρες κατανέμονται ως εξής: 4 έδρες κερδίζει η παράταξη «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» της Μαρίας Αντωνιάδου, από 5 που είχε στο περασμένο Δ.Σ και 2 έδρες κερδίζει η πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη «Νέα ΕΣΗΕΑ» με επικεφαλής τον Ν. Καρούτζο. Το σχήμα του Χρ. Κυρίτση (με έναν εκπρόσωπο στο παλαιο Δ.Σ.) μένει εκτός Συμβουλίου.

Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ -Ολες οι λίστες
Από μία έδρα βγάζουν επίσης η παράταξη του ΚΚΕ «Δημοσιογραφική Συνεργασία», οι «Επαγγελματίες Δημοσιογράφοι» του Δ. Τσαλαπάτη και η «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή». Εκτός Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ μένει επίσης, μετά από δεκαετίες, οι «Μαχόμενοι» της Νανάς Νταουντάκη.

Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι τα εξής:

Ψήφισαν: 2.951

Έγκυρα: 2.855

Άκυρα: 44

Λευκά: 52

Εκλογικό μέτρο: 260

Έλαβαν:

Ι. Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»

Ψήφους: 955 Έδρες: 4

ΙI. Συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ»

Ψήφους: 502 Έδρες: 2

ΙIΙ. Συνδυασμός «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ»

Ψήφους: 469 Έδρες: 2

ΙV. Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Ψήφους: 242 Έδρες: 1

V. Συνδυασμός «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ»

Ψήφους: 190 Έδρες: 1

VI. Συνδυασμός «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Ψήφους: 190 Έδρες: 1

VII. Συνδυασμός «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»

Ψήφους: 160 Έδρες: 0

VIII. Συνδυασμός «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»

Ψήφους: 147 Έδρες: 0

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών της 12ης και 13ης Ιουνίου 2019 για τo Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Ψήφισαν:    2.951                    Έγκυρα:     2.855           Άκυρα:        44                            Λευκά:        52                               Εκλογικό μέτρο: 260 Έλαβαν: Ι. Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» Ψήφους: 955        Έδρες:  4 ΙI. Συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ» Ψήφους: 502        Έδρες:  2 ΙIΙ. Συνδυασμός «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ» Ψήφους: 469        Έδρες:  2 ΙV. Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Ψήφους: 242        Έδρες:  1 V. Συνδυασμός «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» Ψήφους: 190        Έδρες: 1  VI. Συνδυασμός «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Ψήφους: 190        Έδρες: 1 VII. Συνδυασμός «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» Ψήφους: 160        Έδρες: 0 VIII. Συνδυασμός «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» Ψήφους: 147        Έδρες: 0
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/esiea-ta-apotelesmata-ton-eklogon-ton-dimosiografon

2 σχόλια

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΗ.ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ,ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑ,ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.